Vasvári Vivien kivirult a terhességtől
2023-05-05  /  Szerző:   /   Egyéb

Vasvári Viviennek hihetetlenül jól áll a terhesség, a szépen kerekedő pocakjával pedig el is büszkélkedett a közösségi oldalán.

Vasvári Vivien nemrégiben árulta el az örömhírt, miszerint 2023. szeptemberében életet adhat a harmadik gyermekének. A 32 éves édesanyának két korábbi kapcsolatából már van egy fia és egy lánya: Ariana kilenc-, a Szegedi Fecsótól született kisfia, Edward pedig ötéves. A harmadik csöppségnek a jelenlegi kedvese, Zsigmond az édesapja, és már azt is elárulták, hogy igazán különleges nevet választanak majd a kicsinek.

A szőke szépség terhesen sem hanyagolja el a testmozgást: mint mondta, minden héten két-három alkalommal edz az otthonában. Nemrégiben pedig egy sokat sejtető bejegyzést tett közzé, amelyben egy ingatlanértékesítőt keresett, így az is lehet, hogy elköltöznek majd a családdal. A kismama most először mutatott profi fotót a közösségi oldalán a várandósságáról és a szépen gömbölyödő pocakjáról: a legfrissebb posztjában jól látható, mennyire kivirult a terhességtől, hiszen szinte ragyog a képen.

„De szép kismama vagy!” – bókolt neki az egyik követője.

„Gyönyörű vagy, Vivi” – érkezett a következő hozzászólás.