Jöhet a következő baba Stohl Lucáéknál?!
2024-02-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Stohl Luca őszintén beszélt arról, hogyan éli meg az anyaságot, és szeretnének-e következő kisbabát a jövőben.

Stohl Luca élete óriási fordulatot vett, hiszen tavaly januárban bejelentette, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. A műsorvezető kétlaki életet él, de főleg Németországban tartózkodik, így a picinek két gyerekszobát is berendezett, mert a férjével ingáznak külföld és Magyarország között. A műsorvezető az ATV nézőitől április végén búcsúzott el egy időre, egy hónapra rá, május elején pedig életet adott első kisbabájának.

A kicsi a Róza nevet kapta, és bár az édesanya arra törekszik, hogy ne mutassa meg túl sokszor a közösségi oldalain, néha-néha eldicsekszik Stohl András unokájával. Most egy kérdezz-feleleket tartott az egy napig elérhető Instagram-sztorijában, és elárulta, akarnak-e következő kisbabát.

Egyelőre nincs tervben

- mondta kuncogva, majd az anyaság nehézségeiről is őszintén vallott:

- Huh... ez egy sokkal hosszabb videót igényelne szerintem. Csodálatos, de nagyon nehéz, egy igazi hullámvasút és a legnagyobb kihívás, ami az eddigi 31 évemben megtalált. Semmihez nem hasonlítható, akármennyi tanfolyamon részt veszel, egyáltalán nem tudsz rá felkészülni. Varázslatos, és nagyon jól ki van találva ez az egész, mert a legnehezebb napodon is a gyereked a végén gurít egy olyat, hogy teljesen felülírja a fáradtságot és a nehézségeket. Azt hiszem, hogy ez az egyik legkomolyabb és legfelelősségteljesebb munka és feladat, amellett, hogy a legnagyobb ajándék - foglalta össze az érzéseivel kapcsolatban az édesanya.