5 biztos jel, hogy egy pasi csak úgy tesz, mintha nem tetszenél neki! (és az okok mögötte)
2020-10-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A zavaros jelzések a legrosszabbak. Honnan tudhatod, hogy a kedvenc kávézódban tetszel annak a helyes pincérnek, vagy csak azért kedves, mert a munkáját végzi? Vagy mi a helyzet azzal a kollégáddal, aki folyton viccelődik Veled, de úgy érzed, hogy más van a viselkedése mögött?

Ha tudni szeretnéd, hogy a kiszemelted csak megjátssza-e, hogy nem tetszel neki, és kíváncsi vagy arra is, hogy miért teszi ezt, akkor olvass tovább a válaszokért!

Van néhány oka annak, ha egy férfi titkolja vonzalmát. Előfordulhat, hogy attól fél, nem érdekelne Téged, esetleg félti a köztetek lévő barátságot. Azonban az esetek többségében, ha egy férfi nem képes kifejezni feléd a vonzalmát, arra kár is időt vesztegetned.

Íme az okok, hogyan és miért játszák meg magukat:

Mindig ugrat.

Ez a klasszikus esete ennek a témakörnek, amely már az általános iskolában is gyakran előfordul. A srác kiemelt figyelmet szentel Neked, de mindig vicces, vagy épp kötekedő formában, ahelyett, hogy elmondaná mennyire klassz csajnak tart. Ez a fajta viselkedés megfigyelhető az iskolában, munkahelyeken, edzőteremben, és minden olyan helyszínen, ahová rendszeresen egy közegbe jártok, és nem akar nyíltan flörtölni mások előtt. De vannak olyan pasik is, akiknek egyszerűen ilyen a stílusuk, így ismerkednek.

Ezt is olvasd el! - Tetszel neki? – Az üzenetei elárulják!

Mindig érdekli, hogy kivel jársz éppen (de sose mesél a saját szerelmi életéről)

Van esetleg egy olyan fiúbarátod, aki mindig kérdezősködik a partnereid felől, és a legapróbb részletig tudni akar mindenről? Előfordulhat, hogy nagyon is tetszel neki, és alig várja, hogy újra szingli legyél. Emellett azt is megpróbálja kideríteni, hogy milyen a zsánered, és hogy mit vársz el a párodtól, hogy tanulhasson belőle. Különösen igaz ez akkor, ha ő viszont teljesen megnémul, amikor az ő párkapcsolataira terelődik a beszélgetés. Inkább gyorsan témát vált, vagy azt mondja, hogy nem jár senkivel, mert így akarja finoman jelezni feléd, hogy szabad préda.

Mindenre odafigyel, ami Veled kapcsolatos

Lehet, hogy nem kérdezősködik az aktuális párkapcsolatodról, viszont érdekli a munkád, az új lakásod, vagy hogy sikerült-e a vizsgád. Mindezt azért teszi, mert gondoskodni szeretne rólad, hiszen fontos vagy számára. Figyeld meg, hogy bármiről is mesélsz neki, a legapróbb részletre is emlékezni fog.

Úgy tűnik, hogy mindig a közeledben van

Gondolod véletlen, hogy mindig pont a munkahelyed környékén van dolga ebédidőben? Vagy tényleg elhiszed, hogy mindig épp ráér, amikor Te hívod? Természetesen nem. Valójában mindig Veled lenne, de ezt nem meri nyíltan felvállalni, mert lehet, hogy van párod, vagy fél a visszautasítástól.

Azon viccelődik, hogy milyen lenne, ha egy pár lennétek

Talán ez a legerősebb jelzés mind közül. Ha például azt mondja, hogy „ha házasok lennék, biztos mindig nyaggatnál a rendetlenségemért”, vagy „ha mi ketten járnánk, elkerülhetnénk ezt a sok félresikerült randit”. Az ilyen mondatok sosem véletlen elszólások.

Hogyan kezeld ezt a fajta viselkedést?

A legtöbb párkapcsolati tanácsadó azt javasolná, hogy ha egy férfi nem adja egyértelmű jelét annak, hogy tetszel neki, akkor ne vesztegesd rá az idődet. Ahelyett, hogy találgatásokba fognál, és próbálnád rávenni egy vallomásra, inkább lépj tovább.

De persze kivételek mindig akadnak. Gondolhatja azt, hogy valakivel együtt jársz, és nem akar kellemetlen helyzetbe hozni. Vagy az is megtörténhet, hogy annyira szégyenlős, hogy nem mer eléd állni.

Ha úgy érzed, hogy szívesen adnál egy esélyt a dolognak, akkor valószínűleg Neked kell majd megtenned legalább egy kis lépést felé, bátorításként. Ki tudja, talán álmaid férfija kopogtat az ajtódon, csak be kellene engedned!