Ha egy férfi nem szeret egy nőt – 8 jel, amiről felismerheted!
2020-06-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Sajnos a szerelemben nincsenek varázslatos formulák vagy határozott szabályok arra, hogy ki kinek tetszik meg, és ki kibe szeret bele. A szerelmet nem az agyunkkal tudjuk, sokkal inkább a szívünkben érezzük. Bármennyire is vonzódunk valakihez, azt is érezzük, ha ő ezt nem viszonozza. Csak bevallani nem akarjuk saját magunknak, mert a visszautasítást senki nem szereti.

Bár általános szabály nincs, mégis vannak erőteljes jelzései annak, ha egy férfi nem szeret egy nőt.

Olvass tovább, és ismerd meg ezeket a figyelmeztető piros zászlókat!

1. Nem beszél a kapcsolatotokról.

Ha egy férfi nem szeret, akkor minden alkalommal faképnél hagy, és kérdések között, ha a kapcsolatotokról próbálsz párbeszédet kezdeményezni. Vele minden bizonytalan, hiányoznak a szilárd alapok. Folyamatosan kétségek gyötörnek, és félsz, hogy mikor hagy el. Úgy érezheted, mintha csak egy vésztartalék lennél unalmas estékre, akihez bármikor visszamehet.

2. Mellette mindig tojáshéjakon sétálsz.

Ha egy férfi nem szeret, akkor mindig csak keveset ad, viszont annál többet kér. Sosem érezheted mellette biztonságban magad. Abban a pillanatban, amikor úgy tűnik, hogy kezdenek jó irányba fejlődni a dolgok, hirtelen kirántja a talajt a lábad alól, és emlékeztet rá, hogy csak ő tőle függ ez a kapcsolat.

Ezt is olvasd el! - Hogyan engedd el, ha eljött az ideje? 4 tipp a lezáráshoz

3. A saját kedve szerint jelenik meg az életedben, vagy épp tűnik el onnan.

Mindig azt érezteti Veled, hogy Neked tesz szívességet, hogy egyáltalán időt szán Rád a sok más elfoglaltsága mellett. Hálásnak kellene lenned, hogy foglalkozik Veled, mert nem vagy elég értékes ahhoz, hogy Te legyél az első számú az életében. Persze mindezt olyan kedvesen teszi, hogy észre sem veszed, és persze igazat adsz neki.

4. Nem fektet energiát a kapcsolatba.

Soha semmit nem tesz a kettőtökért. Mindig Te vagy az, aki befekteti az energiát a kapcsolat fenntartásába. Te pedig megteszed, mert félsz attól, hogy örökre elveszíted.

5. Sosem érdekli, hogy mi van Veled.

Nem kérdezi meg, hogy telt a napod, hogy érzed magad, vagy mire vágysz. Nem kérdezi meg, mert sajnos nem is igazán érdekli a válaszod.

6. Nem ad egyenes válaszokat.

Olyan, mint egy árny. Sosem tudhatod, hogy mikor tűnik el az életedből, rövidebb vagy hosszabb időre. Mint, ahogyan azt sem, hogy mikor jelenik meg. Hiába próbálod, sehol sem érheted el. Az üzenetekre nem válaszol, a telefonját kikapcsolja. Elérhetetlen nemcsak érzelmileg, hanem fizikailag is.

7. Hazudik Neked.

Megígér valamit, aztán nem tartja be. Lemondja a közös programot az utolsó pillanatban. Órákig várat. Nem mutat be a barátainak. Letagad Téged az ismerősei előtt, nem vállal fel a közösségi oldalakon, sőt, a profilján is egyedülálló státusz állít be.

8. Magadra hagy a kérdéseiddel.

Miért nem vagyok elég neki? Miért fontosabbak a barátai? Miért menekül előlem a munkájába? Miért nem tudok erről beszélni vele? Vajon mit csinál, amikor napokig nem jelentkezik? Mit kellene tennem, hogy észrevegyen? Túl kövér vagyok? Csúnya vagyok?  Túl sok vagyok?

Ismerős? Természetesen a fenti kérdések nagy részére Te is tudod a választ. Nem vagy se csúnya, se kövér, se túl sok. De sajnos számára nem Te vagy az Igazi. Ellenkező esetben fel sem merülnének benned ezek a kétségek.