Tücsi életéből hiányzik a romantika
2024-02-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tücsi őszintén vallott most arról, hogy bizony ő is beleesett abba a hibába, amibe sok más szülő is. Évekig nem tudott kilépni az anyai szerepből, és ezt bizony párja is többször szóvá tette neki.

A modell számára mindennél fontosabb kislánya, szeretne neki minél több mindent megadni. Annyira bedarálta az anyaság, hogy jó ideig nem tudott gyermeke nélkül, kettesben időt tölteni szerelmével.

"Sokszor meséltem nektek arról, hogy Nara születése óta annyira “anyuka üzemmódban” voltam, hogy nem szívesen töltöttem időt Nara nélkül. Ennek különböző okai voltak, bárhogy is győzködtem magamat, nem volt komfortos nélküle" - írta posztjában Tücsi.

"Sofi sokszor jelezte, hogy Ő igényelné azt az őrült nőszemélyt, akit megismert. Csak Őt, ketten, ahogy a kapcsolatunk elején. Nagyon próbálkoztam, de nem ment jó szívvel. Tavaly sokat dolgoztam ezen, ma azt tudom mondani, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül megyek el vacsizni Sofival, sőt egész nap erre vártam. 5 év kellett hozzá. Utólag miatta máshogy csinálnám, a hármas egységünk viszont nem lenne ilyen kis összekapaszkodó azt hiszem, ha nem így alakul. Nincs recept. Ez a szép ebben. Minden édesanya a tőle telhető legjobb utat választja…"