Sáfrány Emese nyitott egy párkapcsolatra
2024-02-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Sáfrány Emese számára jelenleg a kisfia a legfontosabb, ám egyedülálló anyaként is sikerül egyensúlyt találnia a munka és a magánélet között. Bár igencsak elfoglalt, most elárulta, pontosan milyen férfira vágyik.

Emese szerint a kisfia olyan aktív, mint ő volt gyermekkorában. A két és fél éves csöppség bizony sok energiát igényel.

„Nolen nagyon cuki, egyre jobban és többet beszél, kialakult a kis nyelvezete, és a szeretetét is jól ki tudja fejezni. Magától mondja, hogy »anya, szeretlek«, ölelget, simogat, igazi szerelem van közöttünk. Aktív, olyan, mint akit reggel felhúztak és estig meg sem áll. Kell hozzá az energia, de nem lepődöm meg, mert anyukám mindig mondogatja, hogy én pont ugyanilyen voltam kiskoromban. Amikor megtudtam, hogy kisbabát várok, lányt képzeltem el magamnak, kicsit talán ódzkodtam is attól, mi lesz, ha mégis fiam születik. Viszont nagyon hamar bele tudtam illeszkedni a fiús-anyás szerepebe. Leírhatatlan érzés, amilyen áhítattal tud nézni engem” – árulta el a légtornász, akinek határozott elképzelése van a gyereknevelésről.

„Sokat tájékozódom a gyereknevelésről, de hogy mi működik és mi nem, az csak a gyakorlatban derül ki. Én nem alkalmazok testi fenyítést, de még kiabálni sem szoktam. Megvannak azok a módszerek, amikkel el tudom érni, amit szeretnék. Nolen most a dac korszakában van, kísérletezik a határokkal, mit lehet, mit nem. Minden, számára ismeretlen szituációban segítek neki megérteni, mi történik, ami jól működik” – mondta, hozzátéve: sok figyelmet fordít önmagára is, ugyanis fontosnak tartja a kikapcsolódást.

„Úgy lehet teljes értékű szülőnek lenni, ha van elég időnk önmagunkra. Egy mókuskerék be tudja szippantani az embert, a munka-gyerek kombináció igen fárasztó és veszélyes tud lenni. Figyelek arra, hogy legyen szabadidőm, hogy ki tudjak kapcsolódni a barátnőkkel úgy, hogy ez semmiképpen se menjen a kisfiam kárára. Igyekszem az idővel úgy logisztikázni, hogy azokon a napokon megyek programozni, amikor Nolen az apukájával van. Természetesen a nagyszülők is sokat segítenek, mindig számíthatok rájuk” – jelentette ki Emese, aki jelenleg szingli, ám nyitott a szíve egy kapcsolatra.

„Nyitott vagyok, de nem szoktam az egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Anyukám szokta mondani, hogy szerinte nagyok az elvárásaim, de – hangsúlyozom – nem így van. Inkább úgy hiszem, eddig volt alacsony. Mostanra teljesen kikörvonalazódott, mit szeretnék és mit nem. Az eddigi kapcsolataimban csak részben voltak meg ezek a tulajdonságok, viszont már olyan férfit keresek, akiben egyben találom meg azokat a dolgokat, amikre vágyom” – szögezte le.