Hallottál már az Anti-Valentin hétről? Ha nem, most mindent elárulunk róla!
2024-02-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A február szinte másról sem szól, csak a szerelemről. Köszönhetően a Valentin-napnak még a legbátortalanabbak is erőt vesznek magukon, és randira hívják a kiszemeltjüket.

A párkapcsolatban élők közül sokan átvették nálunk is ezt az ünnepet, és randit szerveznek, vagy romantikus meglepikkel készülnek a kedvesüknek.

De mi a helyzet azokkal, akik egyedül vannak? Vagy épp most szakítottak? Természetesen tele vannak ebben az időszakban frusztráltsággal és pesszimizmussal. Valószínűleg az kezdeményezésükre alakult ki az Anti-Valentin hét fogalma.

Igen, nem is egyetlen nap, hanem egy egész hét szól erről a közösségi tagadásról, ahol minden naphoz más-más jelentést társult. Nézzük őket sorban!


Február 15. – Slap Day (A pofon napja)

Az Anti-Valentin hét a Pofon napjával kezdődik, amit minden év február 15-én ünnepelnek. A megtört szívű, elkeseredett embereknek itt a remek lehetőség, hogy viccesen pofont adjanak a volt párjuknak. Miért? Először is, mert biztosan megérdemli, és másodszor, mert megkönnyebbülhetsz tőle.

Február 16. – Kick Day (A rúgás napja)

Minden év február 16-án e nap keretében adódik a legjobb alkalom arra, hogy megszabadulj az összes ajándéktól, amit a volt párod valaha adott neked. Mert mi értelme annak, hogy felhalmozz olyan dolgokat, amelyek egykor fontosak voltak számodra, de most már nem többek, mint értéktelen tárgyak.

Február 17. - Perfume Day (A parfüm napja)

Ezen a napon küldhetsz egy igazán rossz illatú parfümöt a volt partnerednek, ezzel adva tudtára, hogy még a szagát sem bírod. Ügyelj arra, hogy valóban büdös, olcsó pacsuli legyen, hogy jól felbosszantsd az exed.

Február 18. - Flirting Day (A flörtölés napja)

Még ha nem is hiszel a szerelem fogalmában, és nem is vágysz senki társaságára, egy kis egészséges flörtölés ne utasíts vissza.

Február 19. - Confession Day (A beismerés napja)

Mindenkinek vannak titkai. Ez a nap tökéletes időpont azoknak a dolgoknak a bevallására, amelyeket utáltál a partneredben, vagy ami nagyon zavart téged, amikor még együtt voltatok. Ha ezt megteszed, meg fogsz könnyebbülni.

Február 20. - Missing Day (A veszteség napja)

Egy szakítás, egy szerelem elmúlása szinte mindig fájdalmas, és szomorúsággal teli. A veszteségeinket meg kell gyászolnunk, hogy tovább tudjunk lépni. Ezt a napot Te is szenteld mindannak, amit elvesztettél az életedből.

Február 21. - Breakup Day (A szakítás napja)

Eleged van már a rossz kapcsolatból, amiben vagy, és ami tönkreteszi az életedet? Az Anti-Valentin hét utolsó napja remek alkalom arra, hogy szakíts, és a visszakapd a szabadságod! Sőt! Nem csupán a saját életeden változtathatsz, hanem egy számodra kedves ismerősödnek is segíthetsz, hogy végre túlléphessen egy szakításon.  

 

Boldog Anti-Valentin hetet!

 

Ez is érdekelhet! - Így töltsd el a Valentin-napot szingliként!