Gólyahír: apa lesz Feke Pál
2017-03-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Hamarosan megszületik első gyermeke Feke Pálnak és feleségének Leilának. A színésznek a legnagyobb álma válik valóra a gyerek érkezésével.

Már öt hónapos terhes a csapatvilágbajnok öttusázó, Gyenesei Leila, Feke Pál felesége. A pár igyekezte titokban tartani a várandósságot, azonban a színész most őszintén beszélt életének legboldogabb időszakáról.



- Fantasztikus érzés, hogy már apának mondhatom magam, Leilát pedig édesanyának. A baba érkezése már most lendületet ad az élethez, a munkához, még jobban figyelünk egymásra. Régóta vágytam az apaságra, végre teljesült az álmom! - mondta a Borsnak Feke Pál, aki hozzátette, még nem tudják, hogy fiuk vagy lányuk lesz-e.

A 35 éves színész régóta szeretett volna már egy gyereket és visszaidézte, milyen volt megtudni a nagy hírt.

- Sose fogom elfelejteni a pillanatot, amikor a nőgyógyász azt mondta: gyerekek, itt a babátok! Le­fagy­tunk mindketten, örömünkben sírtunk, nevettünk. Még nem szereztünk be semmit a gyermekünknek, de szervezgetünk, gondolkodunk, már most körülötte forog minden. Készülök az érkezésére, igyekszem úgy alakítani a feladataimat, hogy sokat tudjak otthon lenni, mert át akarom élni a babázás minden percét. Annyi olyan pillanat van, amiről nem maradhat le az ember, és nem lehet soha visszahozni. Én ott akarok lenni a feleségem és a gyermekem mellett - mesélte izgatottan Feke Pál.



Forrás: Blikk