Esküvőre készül Weisz Fanni
2017-03-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Hajnali egykor egy bevásárlóközpont parkolójában randizott először Weisz Fanni (24) és párja, Hajmásy Péter (29). Ám mindez nem tántorította el Fannit. A fiatalember pedig siket kedvese miatt megtanult jelelni is, persze ha Fanni lekapcsolja a villanyt vagy elfordul, esélye sincs egy vita során.

A fiatalok, akiknek mindennapi harcairól és a humoros mindennapjairól színdarab készül, a Blikknek elárulták, egymással szeretnék leélni az életüket. Fanni így természetesen igent mondott Péter leánykérésére.

– Egy divatbemutatón láttam először, de akkor még mind a ketten párkapcsolatban éltünk. Bejelöltem Facebookon, de csak öt hónappal később kezdtünk el beszélgetni, amikor már mind a ketten szinglik voltunk – kezdett bele Péter, majd Fanni azonnal átvette a szót.

– Én meg nem értettem, miért nem szól hozzám! – nevetett a fiatal lány, aki végül megkapta a várva várt üzenet, és hosszú heteken át levelezgetett az akkor Debrecenben kosarazó férfival. Végül találkoztak, ám mivel Hajmásy Péternek aznap meccse volt, így csak hajnalban ért fel Budapestre. De az éjszakai időpont és a fura helyszín ellenére rájöttek, őket egymásnak teremtették. Péter azonnal elkezdte tanulni a jelnyelvet, és hamar rájött: szeretné, ha Fanni lenne a felesége. Elkezdte szervezni a romantikus leánykérést, rendszeresen úgy, hogy közben szerelme ott volt a közelben.– A gyűrűt úgy vettem meg, hogy Fanni ott volt mellettem az ékszerüzletben. Az órámra mutogatva kértem meg az eladót, hogy titokban mérjék le az éppen a gyűrűket nézegető Fanni ujját, mert szeretném megkérni a kezét. A leánykérést többször említettem a barátainknak is, amikor éppen nem figyelt, mert épp a telefonját böngészte – mesélte nevetve Péter, aki így végül alaposan meglepte szerelmét.

– Mindig észreveszem, ha valamit sumákol, de még csak nem is sejtettem, mire készül. Annyira meglepődtem, hogy majdnem egy percig csak bámultam rá, ahogy ott térdelt előttem a műtött lábán, kezében a gyűrűvel. Sokkot kaptam – emlékezett vissza nevetve Fanni, aki végül igent mondott.

– Nagyon szeretem, imádom, hogy úgy beszél, hogy értsem, nagyon szeretem azért, mert megtanult jelelni miattam és olyan szép férfias keze van – nézett szerelmesen kedvesére Weisz Fanni, aki valósággal kivirult, amióta Péter az életébe lépett.Forrás: Blikk