Minden nap ír neked? Ez vajon jót jelent?
2020-11-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Mindig izgalmas dolog üzenetet kapni a férfitól, akiért odavagy. Ebből ugyanis levonhatod azt a következtetést, hogy gondol Rád, és kíváncsi, mi történik Veled. De sajnos az is előfordulhat, hogy egy-egy üzenettől zavarba jössz, mert nem érted, mi is volt a másik célja vele.

Az írott kommunikáció ugyanis nélkülöz olyan fontos információkat, amelyeket egy személyes beszélgetésből megkapnál. Olvasás közben nem tudhatod, hogy milyen hanglejtéssel, milyen testbeszéddel vagy hangsúllyal hangzana el egy-egy mondat, így ugyanaz a kifejezés többféleképpen is értelmezhető.

Tisztelet a kivételnek, de a férfiak többsége nem szeret leveleket és üzeneteket írogatni. Ezért, ha egy számodra szimpatikus jelölt minden nap ír Neked, az biztosan jelent valamit. De vajon mit?

Sajnos ez mindig függ az adott helyzettől. A megértésben segíthetnek az alábbi forgatókönyvek:

1. Miről ír Neked?

Ha igazán tudni szeretnéd, hogy egy pasinak tetszel-e, akkor nem az számít, hogy hányszor küld Neked levelet, hanem az, hogy mit ír benne. Ha például vicces mémeket oszt meg Veled, csak azért, hogy megnevettessen és így beszélgetést kezdeményezzen? Ez mindenképpen bíztató jel. Az ún. „csak azért küldöm, hogy…” kezdetű üzentek mindig lehetőséget adnak, hogy valami tartalmasabb kommunikáció is beindulhasson. Persze, ha ez utóbbi rendszeresen elmarad, és a beszélgetés már az elején megreked, abból túl sok jóra ne számíts!

Ezt is olvasd el! - Tetszel neki? – Az üzenetei elárulják!

2. Személyesebbre veszi a hangvételt?

A komolyabb tartalmú írások is sokatmondóak lehetnek. Ha egészen személyes részleteket is elmesél az életéből, esetleg tanácsot kér egy döntésnél, az mind azt mutatja, hogy értékesnek gondolja a véleményed és a bizalmába fogadott. Az is pozitív, ha rólad kérdezősködik, mert hallani akar felőled, és fontosnak tart.

3. Mennyit ír?

Amint azt már említettük, a férfiak nem hívei a hosszas írogatásnak, ezért az még nem tekinthető egyértelmű visszautasításnak, ha valakitől csak rövid szövegeket kapsz. De, ha a kiszemelted kifejezetten tartalmas üzeneteket küld Neked, az már jól mutatja az érdeklődését irántad.

4. Írásban is flörtölni próbál Veled?

Semmi sem utal jobban a vonzódására, ha még a chaten is olyan dolgokról beszélget, hogy mit csinálhatnátok, ha találkoztok, mit nézne meg rajtad, vagy hová vinne el a hétvégén, ha közösen elutazhatnátok. Egy ilyen típusú üzenet fordítva is működik. Amennyiben ugyanis fogalmad sincs róla, hogy hányadán álltok egymással, akkor könnyedén tesztelheted a partneredet. Csak küldj neki egy hasonló, a flört határait súroló üzenetet. Ha beszáll a játékba, akkor egyértelműen bejössz neki, ellenkező esetben viszont lehet itt vége is lesz ennek a kapcsolatnak.

5. Elköszön minden alkalommal?

Napjainkban a rövid chat kommunikáció nem feltétlenül úgy zajlik, mint egy hagyományos személyes beszélgetés. Van az úgy, hogy elfogy a mondanivaló, vagy nem tudod, miként reagálj egy-egy kijelentésre, és a párbeszéd félbeszakad, aztán egyik másik napon egy másik témában esetleg újrakezditek. De ha a partnered megadja a módját, és rendszeresen elköszön, az mutatja, hogy tisztel Téged, és fontosabb vagy számára egy futó kalandnál.

Természetesen a fenti tanácsok nem szikla szilárd szabályok, mégis jó támpontot adhatnak, ha egy férfi kapcsán bizonytalanság gyötör a kapcsolatotokat illetően. Egy próbát mindenesetre megér!