Tetszel neki? – Az üzenetei elárulják!
2019-09-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Napjaink egyik leggyorsabb kommunikációs formája az üzenetküldés, vagy chatelés. Mivel ez egy kissé személytelen formája a beszélgetésnek, sajnos könnyű vele mellé lőni. Egy apró figyelmetlenség, vagy egy félreérthető autokorrekció, és máris megbántottuk a másikat, akaratlanul.

A modern, online társkeresés során számtalan levelet és üzenetet váltunk a kiszemelt jelöltjeinkkel, mielőtt sor kerülne egy igazi randira. Mivel minden ember más stílusban ír, így néha nehéz megítélni, hogy tetszünk-e neki.

Cikkünkből most megismerheted azokat az egyértelmű jeleket, amelyekből biztos lehetsz abban, hogy odavan érted.

1. Minden üzenetét teletűzdeli emoji-val

Manapság már minden élethelyzetre találsz megfelelő hangulatjelet, többfélét is akár, használatuk pedig rendkívül közkedvelt. Ha tetszel valakinek, akkor valószínűleg ő is szívesen fogja alkalmazni ezeket, üzenetei kiszínezésére, és érzelmei erőteljesebb kifejezésére.

Ezt is olvasd el! 5 szabály, hogy sikered legyen az online társkeresésben

2. Mindig talál okot, hogy beszélgetést kezdeményezzen

Ha kíváncsi valamire, vagy történt egy érdekes dolog, amit elmesélne, esetleg csak épp unatkozik, akkor is Téged fog keresni, mert valószínűleg egyfolytában Te jársz a fejében.

3. Újra ír Neked, akkor is, ha nem válaszolsz

Amikor tetszel valakinek, akkor nem riad vissza attól, hogy a válaszodat meg sem várva, újra üzenetet küldjön Neked. Talán legtöbbünk félne egy ilyen lépéstől, de aki szerelmes, az nem gondolkozik.

4. Mindig ő ír először

Ha valaki odavan érted, akkor nem kell azon aggódnod, hogyan kezdeményezz beszélgetést. Ő biztosan megteszi majd helyetted az első lépést. Elég, ha eszébe jutsz valamiről akár éjjel kettőkor, és gyorsan megírja Neked, nehogy reggelig elfelejtse. Ennek persze kettős oka lehet: szeretné, ha az ő üzenetével indítanád a reggeled, sőt, akár egy éjszaki chateléshez is lenne kedve, ha Te benne vagy.

5. Rengeteget kérdez, néha egészen bizarr dolgokat is

Nemcsak arra kíváncsi, hogy mi a kedvenc filmed vagy milyen zenét szeretsz, ennél sokkal kreatívabb kérdésekkel rukkol elő. Például melyik filmsztárral költöznél el egy lakatlan szigetre, vagy van-e olyan TV show, amit törölnél a programból, ha megtehetnéd. Meg akarja ismerni minden gondolatodat, álmodat, az egész életed, hogy felmérje, mennyire illetek össze. Egy dolog viszont nem fogja érdekelni: a múltbéli kapcsolataid.

6. Az elején még inkább konzervatív

A pasik általában bátrabbak, és bevállalósabbak, ha egyéjszakás kalandról van szó. De, amikor valakitől többet akarnak, akkor inkább visszább vesznek a tempón, mert nem szeretnék elszúrni. Persze, ha Te felhozod a témát, szívesen beszél intimebb kérdésekről is.

7. Célozgat rá, hogy randizna Veled

Habár klassz dolog együtt lógni valakivel, mint baráttal, még jobb, ha ez kicsit több lehet, főleg, ha mindketten készen álltok rá. Ha tetszel valakinek, akkor előbb-utóbb finom célzásokat fogsz tőle kapni, amelyekben lényegében elhív egy randira. Ha Neked is bejön, akkor miért utasítanád vissza?

lany