TAVASZNYITÓ PIKNIK A BELVÁROS SZÍVÉBEN, DE MÉGIS ZÖLDBEN, MI EZ?
2017-03-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Ajánló 2017. március 31. és április 2. között vár mindenkit a Streetfood Opening, a WestEnd Millennium tetőkertjén.

A szabadtéri rendezvények és az izgalmas, minőségi ízek szerelmesei két legyet üthetnek egy csapásra a Streetfood Openingen, amely a közönség és a kiállítók újszerű találkozási lehetősége.

A tavasz legizgalmasabb belvárosi piknikjén garantáltan elkényeztetheted az összes érzékszerved, mindent megtalálsz egy helyen, mi szem-szájnak és orrnak ingere!

Új és bevált hamburgerreceptek, barbecue- kóstolók, ízletes szárnyas-, sertés- és marhasültek várnak. Szendvicsek és burgonyák mellett a legjobb sörökkel, borokkal, pálinkákkal, és különböző édességekkel is készülnek a szervezők! Megéri felnézni a Tetőkertre akár pénteken ebédszünetben is vagy hétvégén nagyobb társasággal, illetve családdal, hiszen a tavasznyitó piknik mindhárom nap délelőtt 11 órától este 23 óráig  várja majd a látogatókat!

De ezen a rendezvényen bárkiből hamburgerguru is válhat, ha bevállalja szakavatott mentorok szabályai által irányított játékos megmérettetést. Hiszen elméletben mindenki tudja, milyennek kellene lennie a tökéletes hamburgernek, de elkészíteni csak keveseknek sikerül!

Ha úgy érzed, neked menne, a Burger-mentorok Téged keresnek!

Készítsd el álmaid burgerét, nem kell hozzá semmi más, csak a lelkesedésed és a kreativitásod, és a jutalom akár egy állás is lehet, egy menő streetfood étteremben.

Ízelítő a fesztivál kínálatából: Burgerhouse, Zingburger, Morzsa Bistro, Paneer, Zabáljcsak, Kolbice, Bakkerház, Befalló Bill, Sümegi Sörfőzde, Bolyhos Pálinka, SÉF MojoCubano, Fröccsöntő

Kösd össze a vásárlást egy kellemes hangulatú piknikkel, ahol képviselteti magát a streetfood csapat színe-java!

HELYSZÍN: WestEnd Millennium Tetőkert
Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3

MEGKÖZELÍTÉS:

Nyugati téri főbejárat mellett jobbra található Tetőkertre felvezető lépcsősoron keresztül, a parkolóház „A” szintjéről, vagy a bevásárlóközpont 1 emeletéről a Millennium kapun keresztül.

NYITVA TARTÁS:
március 31: 11:00-23:00
április 1: 11:00-23:00
április 2: 11:00-23:00

További részletek: www.westend.hu és www.facebook.com/westendcitycenter