Első randi férfi szemmel
2024-06-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Az első randi hasonlít egy állásinterjúhoz, izgalmas és feszültséggel teli pillanat, de néhány kellemetlen találkozó után már körvonalazódhat, min szeretnénk változtatni. De vajon mit szeretnének a férfiak? Íme néhány tipp, hogyan teheted gördülékenyebbé és számukra is szimpatikussá az első randit.


Ne késs!

Kerüld az utcai találkozást, főleg rossz idő esetén. Ha késel, legfeljebb 5 perc legyen, és mindig szólj előre, ha várni kell rád. Érkezz inkább korábban, és várakozz egy kávézóban vagy parkban. Az üdvözlés lehet kézfogás, ha a férfi bizonytalan, puszi csak akkor, ha már közel érzed magad hozzá. Elköszönésnél a puszi valószínűbb, de itt is fontos, hogy akarod-e folytatni az ismerkedést.

Nem kihallgatás!

Az első randi nem egy kihallgatás. Ne csak magadról beszélj, és ne faggasd a másikat sem kimerítően. Próbálj egyensúlyt találni, és hagyd, hogy természetesen folyjon a beszélgetés. Ha kellemetlen a társalgás, inkább keress egy kedvesebb témát, amelyről mindketten szívesen meséltek.

Tedd félre a telefont!

A mobilod könnyen elvonhatja a figyelmet, helyette próbálj meg a partneredre koncentrálni. Ha nem halaszthatatlan a hívás vagy üzenet, ne szakítsd meg a beszélgetést. Ha mégis muszáj, fogd rövidre, és jelezd, hogy épp nem érsz rá.

Ne mutass meg mindent!

Fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, de ne vidd túlzásba az öltözködést. A férfiak hajlamosak félreértelmezni a túlságosan kihívó ruhákat. Hagyd, hogy a testi vonzerőd mellett más is megmutatkozzon belőled. Így a partnered megismerheti a belső értékeidet is.

Ne várd el, hogy meghívjanak!

Az első randin illik, hogy a férfi fizessen, de nem kötelezően elvárható. Ezért mindenképpen mutasd ki, hogy értékeled a gesztust. Ha a férfi elfogadná, hogy te fizess, gondold át, hogy érdemes-e tovább foglalkozni vele. Egy gáláns férfi valószínűleg meg fog hívni. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindig neki kell fizetnie, de az első randin illik őt meghagyni ebben a szerepben.

Bókolj!

A férfiak is szeretik a bókokat. Ha tetszik a partnered, ne félj dicsérni őt – legyen szó a humoráról, az eszéről vagy a megjelenéséről. Ha viszont nem tetszik, ne erőltesd a dolgot. A hamis bókok elkerülhetők, ha őszinte vagy.

Ha másnap keres, ne várasd meg számításból

Ha a férfi érdeklődik és folytatná az ismerkedést, vedd fel a telefont vagy válaszolj az üzenetére. Ha nem tetszik, tisztázd hamar. Ha viszont tetszik, ne tettesd elérhetetlennek magad. Ne késlekedj a második randival, és ha megkérdezi, mit szeretnél csinálni, legyen egy ötleted készen.

 

Az első randi sokszor stresszes, de néhány alapvető szabály betartásával sokkal gördülékenyebbé teheted az élményt. Légy kedves, figyelmes és őszinte – ez a kulcsa annak, hogy a randi jól sikerüljön, és lehetőséget adjon a kapcsolat elmélyítésére.

 

Ez is érdekelhet! - Randi illemtan társkeresőknek