Randi illemtan társkeresőknek
2024-05-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Egy társaságban, legyen az egy randi vagy egy üzleti találkozó, a viselkedésünk és a megjelenésünk fontos szerepet játszik abban, hogy milyen benyomást kelthetünk a másik félben. De mit is jelent pontosan egy "rossz viselkedés"? Nézzük meg közelebbről azokat a dolgokat, amelyek egy randin inkább elkerülendők, főleg, ha azt szeretnéd, hogy a partnered pozitívan ítéljen meg téged.

Először is mutass tiszteletet azzal, hogy nem késel el, vagy ha mégsem fogsz időben odaérni, akkor szólsz a partnerednek.

Alkalomhoz illően jelenj meg. Nincs szükség sok kiló sminkre és kirívó öltözékre ahhoz, hogy valaki figyelmét felkeltsd. Próbálj a programhoz és a saját hétköznapi stílusodhoz alkalmazkodni.

Egy másik fontos dolog, ahogyan bánsz a másik féllel. Ha úgy teszel, mintha fogalmad sem lenne, ki ő, és nem érdekel, hogy miről beszél, az nem csak udvariatlan, de sértő is lehet számára.

Kellemetlen megjegyzéseket tenni a partnered külsejére vagy munkájára, ásítani, miközben beszél, vagy az exekről fecsegni, mind olyan dolgok, amelyek biztosan nem teremtenek jó légkört egy randin. Az ilyen viselkedés megalázó és kellemetlen.

Ha a randi közben folyton a telefonoddal babrálsz, vagy nem nézel a másik szemébe, az azt üzenheti, hogy nem érdekel sem ő, sem, amit mond.

Különösen tilos telefonálgatni, és üzeneteket küldözgetni a barátaidnak, esetleg exednek, miközben épp egy új partnerrel próbálsz megismerkedni. Legyél tekintettel a másik fél érzéseire is ilyenkor. 1-2 órát minden barátod várhat.

 

Általánosságban elmondható, hogy egy randi során fontos, hogy tisztelettel és figyelemmel fordulj a másik fél felé. Az udvariatlanság, az illetlen viselkedés biztosan nem segít abban, hogy pozitív benyomást kelts, és legyen a dolognak folytatása.

Ez is érdekelhet! - Öltözködési tippek férfiaknak első randevúhoz