Hónapok óta ünnepli a milliárdos, hogy hamarosan megnősül
2024-06-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

India egyik leggazdagabb embere, a 29 éves Anant Ambani júliusban veszi feleségül a szerelmét, Radhika Merchantot, de már hónapok óta óriási buli előzi meg a nagy napjukat.

Az biztos, hogy sokáig emlegetik majd a világ 10. leggazdagabb embere, Mukesh Ambani fiának, Anant Ambaninak az esküvőjét, hiszen már most milliárdokat költöttek az alkalomra, noha a nagy nap csak júliusban lesz.

A 29 éves férfi valóságos luxusparti-sorozattal ünnepli meg, hogy egy hónap múlva feleségül veszi élete szerelmét, Radhika Merchantot. Mint ahogy arról márciusban beszámoltunk, a fiatalember az esküvő előtti partiján többek között Mark Zuckerberg, Rihanna és Bill Gates ir részt vett. A háromnapos esemény azonban nem az első és nem is az utolsó pazar mozzanata volt a készülődésnek.

A pár májusban egy földközi-tengeri körútra indult egy több mint ezer főt számláló vendégsereggel, köztük vezérigazgatókkal, bollywoodi és hollywoodi sztárokkal. A négynapos utazás Szicíliát, Rómát és a franciaországi Cannes-t is érintette, ahol minden este lenyűgöző bulikat rendeztek világsztárok koncertjeivel – írja a DailyMail.

A körút Palermóban kezdődött május 29-én, ahol egy ebéddel várták a vendégeket, majd közösen felszálltak a 900 millió dolláros – mintegy 333 milliárd forintos – Celebrity Ascent luxushajóra. Az első éjszaka a Backstreet Boys lépett fel, majd Rómában David Guetta szórakoztatta a vendégeket. Cannes-ban álarcosbált is tartottak, ahol Katy Perry fellépése és egy lélegzetelállító tűzijáték is színesítette az estét. A körút Portofinóban ért véget, ahol Andrea Bocelli énekelt.

Az eseményen többek között olyan hírességek is részt vettek, mint Adam Sandler és több bollywoodi sztár, köztük Shah Rukh Khan, Sara Ali Khan, Ananya Panday, Suhana Khan, Shanaya Kapoor és Manushi Chhillar. A Vogue szerint koránt sincsen vége az ünneplésnek, hiszen maga a ceremónia is hátravan, ám még előtte is több nagyszabású eseményt tervez a jómódú fiatal pár.