Caramel nehezen mutatja ki az érzelmeit
2019-10-02  /  Szerző:   /   Szerelem Őszinte vallomást tett Molnár Ferenc Caramel, aki elárulta, mi az, amiben még mindig fejlődésre szorul, illetve azt is elmondta, hogy a családjáért szánta rá magát a változtatásra.

Caramel

Még a hozzá legközelebb állók esetében sem könnyen mutatja ki az érzéseit Caramel. Mindezt annak tulajdonítja, hogy érzelmileg ingerszegény környezetben nőtt fel. Még saját édesanyja is csak harmincéves korában tudta kimondani neki, mennyire szereti őt.

„Őszinte leszek, egy zűrös családban nőttem fel. Nem volt jó a kapcsolatom a nevelő­apámmal, és édesanyámmal is inkább felszínesnek mondanám. Már harmincéves voltam, amikor anyukám először mondta azt: szeretlek. Szóval, nem úgy szocializálódtam, ahogy kellett volna, a családban az érzelmeinket nem tudtuk megélni” – kezdte a Bors lapjának az énekes, aki még azt is hozzátette: „Nekem nagyon sokáig nem ment az, hogy kimondjam vagy kimutassam a szeretetem. Ez egy komoly probléma volt, amivel szembe kellett néznem, mert rájöttem, hogy a szeretteimnek tudniuk kell, hogy mit érzek irántuk. Úgyhogy meghoztam a döntést: fejlődnöm kell. Azt hiszem, nagyon jó úton vagyok.”

Caramel

Caramel évek óta boldog házasságban él feleségével, Szilvivel, amelynek gyümölcseként, már egy kislányuk is született, Szofi. S mivel ők ketten a hozzá legközelebb álló emberek, igyekszik minél többször kimutatni a feléjük az irántuk érzett szeretetét. Caramelnek legkönnyebben ez a kislányát érintően működik, aki az első pillanattól kezdve a fő helyre került a szívében.

„Valóban igaza van Szilvinek, Szofi nekem más dimenzió, de remélem, hogy ebben is egyre jobb vagyok. S idővel nem csak Szo­fi kap ebből a nagyon közeli szeretetből. Szeretném, ha egyre nagyobb lenne ez a kör, és nemcsak a dalaimban, hanem a mindennapokban is utat törnének maguknak az érzelmeim. 37 éves vagyok, folyamatosan tanulok, és bízom benne, hogy egyre könnyebben elbírok majd az érzelmeimmel, mert az a legfőbb célom, hogy boldoggá tegyem a feleségem” – mondta Molnár Ferenc Caramel.

Caramel

Forrás: Blikk