Azt mondta, hogy szeret. De vajon komolyan gondolja?
2020-10-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Azt a szót, hogy „Szeretlek”, általában nem mondjuk csak úgy bele a világba, bárkinek. Egy ilyen vallomás mögött ott kell legyenek az őszinte és komoly érzelmek. Legalábbis ideális helyzetben.

Sajnos a valóság ennél sokkal prózaibb és kiábrándítóbb. Ma már a „szeretlek” szó kissé megfakult, többször mondjuk olyankor is, amikor bizonytalanok vagyunk, félünk, és fogalmunk sincs, hogy mit is érzünk valójában a partnerünk iránt.

Ezek után honnan tudhatod biztosan, hogy a párod tényleg komolyan is gondolja, amit mond?

1. A tettei bizonyítják a szavait.

A szerelemről nemcsak beszélni kell, hanem meg is mutatni. Ha azt ígéri, hogy felhív, akkor fel is hív, ha azt ígéri, hogy ott lesz, akkor ott is lesz. Ennél egy lépéssel több, ha azt mondja, hogy megbízik benned, és a legbensőségesebb titkaiba is beavat.

2. A megfelelő helyzetben mondja.

Az sem mindegy, hogy mikor vall szerelmet a párod. Sajnos nem túl bíztató, ha épp egy bocsánatkérés közepén hangzik el a szájából, csak azért, hogy vezekeljen. De az sem tűnhet meggyőzőnek, ha úgy kell rákérdezned a dologra, és válaszként odadob egy félmondatot. Ideális esetben akkor történik meg a vallomás, amikor mindketten úsztok a boldogságban, és minden tökéletes együtt.

Ezt is olvasd el! - 9 biztos jel, hogy a párod igazán elkötelezett melletted!

3. Azt is elmondja, hogy mit szeret benned legjobban.

Ha pontosan megfogalmazza, hogy mi varázsolta el benned (a kedvességed, a humorod, vagy épp a gyönyörű szemeid), az árulkodó jó jel.

4. A vallomás után még jobban odafigyel Rád.

Ha egy férfi szerelmes, akkor a vallomás után hetekkel, hónapokkal, sőt akár évekkel később sem hagyja abba az udvarlást. Teszi mindezt azért, mert tényleg szeret, és ezek számára nemcsak üres szavak voltak.

5. Boldoggá akar tenni.

Úgy viselkedik, olyan dolgokat tesz, amelyekkel többé és jobbá válhat az életed. Segít a háztartásban, meglep egy vacsorával, vagy támogat elérni egy célodat. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy dologról van szó, a lényeg, hogy csak miattad és érted csinálja.

6. Fizikai síkon is kimutatja szerelmét.

Minden idejét Veled tölti, bemutat a családjának és a legközelebbi barátainak. De emellett persze a testbeszéde is árulkodó, fogja a kezed, megölel, felvállal mások előtt is.

7. Nem siettet.

Nem csak azért vall szerelmet, hogy utána könnyebben megkaphasson, mint teszi azt sok férfi. Csak boldog, hogy elmondhatta Neked, és semmi elvárást nem támaszt irányodba.

8. Nem mondja a kapcsolatotok túl korai szakaszában.

Van az úgy, hogy egy találkozás a hurrikán erejével söpör végig az életeden. A kapcsolat intenzív, minden olyan gyorsan történik, talán túlságosan is. Szakértők szerint legalább két hónapnyi ismeretség kell ahhoz, hogy biztosak lehessünk az érzelmeinkben. Persze a szerelemben nincsenek kőbe vésett szabályok, de ki tudja, talán van benne igazság…