5 vitathatatlan jel, hogy odáig van érted!
2020-10-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Van egy pasi melletted, aki talán több is lehetne egy barátnál? Kavarognak az érzéseid, és tőle is kusza gesztusokat kapsz? Mit tehetsz ilyenkor?
Először is állj le a találgatásokkal, és próbáld ne túlelemezni a dolgokat. Figyelj inkább kicsit a jelekre, mert számtalan módon mutathatja ki vonzalmát egy pasi. Nem csupán a szavaiból, hanem a testbeszédéből is leszűrhetsz fontos következtetéseket.

Ha az alábbi 5 jelet észleled, akkor biztosan jó úton jártok egy bimbózó szerelem felé!

1. jel: Minden nap ír Neked.

Manapság rendkívül elterjedtek a chat programok, amelyek nagyban megkönnyítették számunkra a gyors kommunikációt. Ha tetszel egy férfinak, akkor minden lehetőséget meg fog ragadni, hogy írhasson Neked. Különösen akkor, ha már személyesen is ismeritek egymást.

2. jel: Gyengéden kommunikál Veled.

A szeretet fizikai megnyilvánulásai lehetnek egy-egy apró érintés, ölelés, közelség. Persze vannak olyan emberek, akik nehezebben mutatják ki érzéseiket, de ettől még érezhetnek vonzalmat. Idővel ők is egyre bátrabban nyílnak meg a szeretett nő előtt.

3. jel: Újra és újra közös programot szervez.

Lehet, hogy csak tegnap este volt az első randevútok, de ő már ma is látni akar. Napjainkban nem divat 3 napig váratni a partnert, így semmi gond nincs azzal, hogy sűrűn találkozzatok, persze, csak ha ez a vágy kölcsönös. Ha odáig van érted, akkor valószínűleg ki sem várja a randi időpontját, már hamarabb keresni fog, csak hogy a részleteket megbeszélhessétek, meg persze hallhassa a hangodat.

Ezt is olvasd el! - Komoly párkapcsolat, vagy csak laza randizás - mi az igazi különbség?

4. jel: Érdeklődik a családod és barátaid felől.

Ha egy férfi csak kalandot keres, akkor nem fog ilyen kérdésekkel bombázni. Aki viszont kedvel Téged, azt érdekli, hogy milyen emberek vesznek körül, honnan származol és milyen értékrendet hozol magaddal. Csak így bizonyosodhat meg róla, hogy tényleg összeilletek-e.

5. jel: Gyakran Rád mosolyog, és beszélgetés közben közel hajol hozzád.

Ha beszélgetés közben áthajol hozzád az asztal felett, vagy már úgy ül le, hogy közvetlenül melletted lehessen, az árulkodó. Ezzel is azt fejezi ki, hogy érdekli, amit mondasz, és odahúzódik, hogy jobban hallja. Persze ilyenkor az orrával is figyel, érezni akarja az illatodat, és tesztelni, hogy Te, miként reagálsz a közelségére.

Vigyázz, hogy Te se legyél félreérthető!

Még egy fontos dolgot kell megjegyeznünk itt a végén. A férfiak és nők különböznek, ezért könnyen félreértik egymás jelzéseit. Ha például minden randimeghívást azonnal elfogadsz, akkor azt gondolhatja Rólad, hogy túlságosan könnyen kapható vagy. De, ha pont az ellenkező módon viselkedsz, akkor a ridegséged eltaszíthatja végleg mellőled. A legegyszerűbb, amit tehetsz, ha próbálsz önmagad maradni, és hagyod, hogy minden kialakuljon a maga módján.