Rátalált a szerelem A mi kis falunk sztárjára
2019-10-02  /  Szerző:   /   Szerelem Az RTL Klub sikeres sorozata, A mi kis falunk színésznője, Erdélyi Tímea egy ideje újra felhőtlenül boldog, hiszen a legnagyobb titokban egymásba szerettek Radnai Márkkal.

Erdelyi Timea

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, több év házasság után elvált Szente Vajk és Erdélyi Tímea. A színésznő élete egyik legnehezebb időszakaként jellemezte a szétválásuk utáni időszakot. Nemrégiben azonban kiderült, hogy ismét rátalált a szerelem, mégpedig a Holnap Tali! és a Korhatáros szerelem rendezőjének, Radnai Márknak a személyében.

Erdelyi Timea

A Ripost lapjának információ szerint nem is friss kapcsolatról van szó. Színházi körökből úgy értesültek, hogy közel másfél éve alkot egy párt a színésznő és a rendező, csak eddig a legnagyobb diszkrécióval kezelték a kapcsolatukat, amin a jövőben sem szeretnének változtatni.

„Nagyon sokat dolgozom, ezért a munkásságommal kapcsolatban szívesebben nyilatkozom. Leszögezem, ez a jövőben sem lesz másképp. De igen, egy párt alkotunk Márkkal” – árulta le a lap megkeresésére.

Erdelyi Timea

Forrás: Blikk