Berki Mazsi külföldön karácsonyozik
2023-12-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Berki Mazsi a tengerentúlon ünnepli a karácsonyt és az új évet is, méghozzá a párja, annak gyermeke és a kis Emma társaságában.

Berki Mazsi igencsak húzós időszakot tudhat maga mögött: az utóbbi hónapokban rengeteget dolgozott nemcsak az üzleti életben, hanem a Sztárboxban is. A sok munkának meg is lett az eredménye, ugyanis a műsorban ő nyerte el a női bajnoki címet. Ám tagadhatatlan, hogy ez az időszak igencsak kimerítő volt számára, amit egy különleges utazáson tervez kiheverni.

Mazsi a párjával és a gyerekekkel közösen Afrikába utazik, minden bizonnyal Zanzibárra, ahol nem először ünnepelnék a karácsonyt.

– Jövő csütörtökön repülőre szállunk és elutazunk egy másik kontinensre. Azt, hogy pontosan hova megyünk, nem árulom el, az azonban nem titok, hogy abban az országban már voltunk karácsonyozni és szilveszterezni is. A párommal megyünk, az ő gyermekével, az én kislányommal és Zoli édesanyjával. Ilyen egy igazi mozaik család – mondta Mazsi, aki azt is elárulta, hogy az üdülés alatt igyekeznek majd a pihenésre fókuszálni, de azért a sportot sem hagyja a háta mögött.

– Az utazásunk első felében a pihenésre és a karácsonyra koncentrálunk, a második részében azonban olyan terveim vannak, amelyek az aktivitással kapcsolatosak. Mivel kint leszünk még szilveszterkor is, és csak januárban térünk haza, lesz időm egy helyi bokszklubba ellátogatni, ahol reményeim szerint leszervezhetek egy edzőmérkőzést egy jó nevű, helyi bunyós csajjal. Ugyanis szeretném megméretni magam – szögezte le.