Solti Ádám felesége rendezné a kapcsolatot a színész volt szeretőjével
2023-12-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Solti Ádám és felesége, Berni sok megpróbáltatás után boldog házasságban élnek, ám azért, hogy valóban minden a helyére kerüljön, Berni úgy döntött, rendezi a kapcsolatot Ádám „balkézről született” gyermekének anyjával.

A pár hosszú ideig próbálkozott saját gyermekkel, és most először már hárman ülhetnek a fa köré szenteste. A boldogságért meg kellett harcolniuk, rengeteg megpróbáltatáson mentek keresztül, amit valóban csak a legerősebb kapcsolatok bírnak ki. Leginkább Ádámnak egy alkalmi viszonyából született gyereke okozott nehézségeket.

– Megkönnyebbülés volt, hogy a nyilvánosság előtt is kiderült, a férjemnek van egy kisgyermeke, és az is, hogy ezt a helyzetet mi magunk között megoldottuk – mondta Berni.

– Szerettük és gyűlöltük egymást, szakítottunk, szétköltöztünk, majd újra együtt élünk... – sorolta a nehézségeket.

– De a történtek ellenére, illetve, hogy mélypontra került a házasságunk, soha nem szűntünk meg szeretni egymást, soha nem merült fel komolyan, hogy ne együtt próbáljunk ebből felállni. Mi meg akartuk oldani a problémáinkat. És nekünk ez együtt sikerült, visszaállt a bizalom és a barátság is közöttünk. Az ide vezető út nem volt egyszerű, de semmit sem bántunk meg, semmit sem változtatnánk meg, azt sem, hogy a férjemnek lett egy gyermeke – mondta.

Úgy neveljük majd a gyerekünket, hogy tudja, van már egy testvére.

Az elmúlt időszakban jóra fordultak a dolgok, egy valamit azonban még nem sikerült helyreállítani: a kapcsolatot a gyerek édesanyjával.

– Szeretnénk, ha a kisfiú részese lenne az életünknek, Ezért vettem fel nemrégiben a kapcsolatot Ádám volt szeretőjével. (...) Röviden összefoglalva, megírtam a volt szeretőnek, hogy szeretném rendezni a kettőnk közötti helyzetet. Azt is, hogy nem leszünk barátnők, de van bennünk pár közös dolog. Elsősorban az, hogy mindketten édesanyák vagyunk, a fiaink pedig testvérek – magyarázta Berni, elárulva: sokat gondol Ádám nagyobbik fiára, akit szeretne megismerni.

– Örülnék, ha normalizálódna a helyzet, ennek érdekében pedig félre tudnánk tenni a nézeteltéréseket. Tudom, ez nem megy egyik napról a másikra, de valahol el kell kezdeni, főleg a gyerekek miatt. Ők mindig testvérek lesznek, és szívből szeretném, hogy jó testvérek legyenek, olyanok, akik mindig, felnőttként is számíthatnak egymásra. E cél érdekében pedig most nekünk, szülőknek kell lépéseket tenni – tette hozzá Berni.