Várkonyi Andrea jóban van Mészáros Lőrinc exfeleségével
2021-05-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pár hete erősítette meg kapcsolatát Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc, amit néhányan nem nézték jó szemmel, hiszen sokan nem gondolták, hogy az egykori tévés és Magyarország leggazdagabb embere valaha egy pár lesz.Az egykori tévés 1974-ben született Szegeden, az üzletember pedig 1966-ban Székesfehérváron, majd Felcsúton nevelkedett. Mindkettejüknek egy testvére van. Lőrinc szegény családból származik és nehéz körülmények között nőtt fel, míg Andrea felhőtlen gyermekkorát orvos szülei felügyelték. Andrea még általános iskolás volt, amikor Lőrinc megnősült, elvéve Kelemen Beatrixet, akitől később három gyermeke született.

Andrea egy egyetemi társába szeretett bele, akivel egybe is keltek. És amíg az ő karrierje a kétezres években felfelé ívelt, addig Mészáros Lőrinc gázszerelő-vállalkozóként nem egyszer állt a csőd közelében. Az üzletembernek azonban családja egy biztos pont volt, míg az egykori tévés végül elvált férjétől. 2006-ban beleszeretett Bochkor Gáborba, akitől gyermeke született.

A 2010-es évek mindkettőjüknél a szakmai sikerekről szóltak, de magánéletük összeomlott, szakításaik pedig óriási médiavisszhangot váltottak ki. Mészáros és volt felesége tavaly jelentették be, hogy elválnak és érdekesség, hogy Beatrix a Life TV tulajdonosa, így akkoriban Andrea főnöke volt. A két nő azonban mindig is jól kijött egymással, és ma sincsenek rosszban, sőt Beatrix marasztalta a tévést, amikor az bejelentette, hogy otthagyja a Life TV-t – írja a Best magazin.

Forrás: Blikk