Megszületett Dér Heni kisfia
2021-05-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hatalmas a boldogság Dér Heniéknél! Az énekesnő világra hozta az első gyermekét.

Csütörtökön reggel 10 órakor a VIII. kerületben egy férfi ment oda a rendőrökhöz, hogy jelezze nekik párjánál megindult a szülés. A rendőrök, azonnal cselekedtek: kéklámpával, szirénát használva „vezették fel” az ismert házaspárt. A rendőrök így még időben kórházba juttatták a vajúdó sztárt. Habár a rendőrség csak ismert énekesnőt írt, mostanra már biztos, hogy Heniről volt szó.

A Story Magazin a Facebook-oldalán közölte az örömhírt, miszerint az énekesnő kisfia Bendegúz néhány órával a reggeli forgalom okozta riadalom után egészségesen világra jött.

Heni és párja Gergő tavaly már szembesültek az örömhírrel, hogy szülők lesznek, ám az énekesnő első terhességénél a baba a hetedik hétben elment. A páros a 2020-as Nyerő Páros műsorban mesélt őszintén a tragédiájukról. A műsor után nem sokkal, tavaly ősszel kiderült, hogy újra teherbe esett az énekesnő.

Mielőtt Heni terhességét bejelentették volna, október elején Gergő feltette a nagy kérdést Heninek, aki természetesen igent mondott. A páros néhány hónappal később egy karanténesküvő keretein belül fogadott örök hűséget egymásnak.

A szülés előtt Heni is úgy határozott, hogy beoltatja magát a koronavírus elleni vakcinával a saját és gyermeke biztonságának érdekében.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bakos Gergő (@bakosgergely) által megosztott bejegyzés

 
Az énekesnőre a legváratlanabb helyzetben, az autóban ülve törtek rá a szülési fájdalmak. Férje, Bakos Gergő tudta, hogy minél gyorsabban el kell jutniuk a kórházba, hogy a kismama és a baba is biztonságban legyen, ám a belvárosi dugóban állva ez szinte lehetetlennek tűnt. Gergő ekkor odarohant a közelben lévő rendőrökhöz, akik azonnal cselekedtek: szirénázva nyitották az utat az autójuknak, így időben beértek a kórházba. A két rendőr éppen a Fiumei úton, a Gázláng utca magasságában araszolt csütörtök reggel 10 óra után nem sokkal a dugóban, amikor Dér Heni férje – melléjük érve – segítséget kért tőlük.

– Egy baleseti helyszínről tartottunk a központba a társammal, hatalmas forgalom volt, csak lépésben lehetett haladni. Hirtelen megláttuk a férfit, aki a kezével intett. Azt mondta, a feleségének kétperces fájásai vannak, és megkért arra, hogy vezessük fel a kórházig – elevenítette fel a drámai pillanatokat a Blikknek Kovács Zsolt őrnagy.

Miután a zsaruk engedélyt kértek a központtól, a megkülönböztető fény- és hangjelzést bekapcsolták, a sor pedig kettényílt előttük. A szülészeti klinikára alig több mint hat perc alatt be is értek.

– Terepjáróval voltunk, magasabban ültünk, a hölgyet egyáltalán nem láttuk, így az elején még fogalmunk sem volt, hogy Dér Heniről van szó. Miután megérkeztünk, a protokoll szerint igazoltattuk a férjet, s csak akkor tudatosult bennünk, hogy kinek segítettünk. Látszott, hogy komoly fájdalmai vannak – tette hozzá Pásztor József főtörzs zászlós. Mindketten a közlekedésrendészeti főosztályon dolgoznak baleseti helyszínelőként.

– Nagyon örülünk, hogy egészséges a pici és Heni is. Természetesen minden állampolgárnak megtettük volna. Heni munkásságát ismerjük, a zenéjét pedig kimondottan kedveljük – tették hozzá.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bakos Gergő (@bakosgergely) által megosztott bejegyzés


Bár a történet elsőre meglehetősen ijesztően hangzott, úgy tűnik, a végén minden jól sült el. Az előadó párja, Bakos Gergely Instagram oldalán is bejelentette, hogy megszületett a kisfiúk, a nagy eseményt pedig – stílusosan – egy különleges üvegből töltött itallal ünnepelte meg vendégeivel.

„Drága pici fiunk, Bendegúz!
Isten hozott nálunk!
Anyukáddal már nagyon, de nagyon vártuk az érkezésed!
Köszönjük, hogy minket választottál szüleidnek!
Ennek örömére, és persze, hogy anyának legyen sok sok teje, megbontunk egy kis finom hazait, és emeljük poharunkat...”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bakos Gergő (@bakosgergely) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk