Demeter Alexandra Bochkor Gáborral való kapcsolatáról vallott
2021-05-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bochkor Gábor több mint két éven át folytatott kapcsolatot a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ból ismert dr. Demeter Alexandrával. Most egy, a nevét elhallgató ismerős osztott meg bővebb információkat kettőjük kapcsolatáról.Április közepén Bochkor Gábor így nyilatkozott: „A párkeresés nem egyszerű, így ötven felett, teljesen más a vadászterület, mint harmincévesen. Van egy gyerekem, már a negyvenes nők rezonálnak. Óvatos vagyok, hiszen engem is értek mér csalódások. Boldogan vállalnék egy új kapcsolatot, ismerkedem jelenleg is, de még nem találkoztam az igazival”. Az utóbbi időben kiderült, a rádiós mégsem volt egyedül, ám erről csak a közeli barátok tudtak.

A nevét elhallgató ismerős a Hot magazinnak elmondta, hogy két évvel ezelőtt vált komolyabbá az ismeretségük. Mindketten egyedül voltak. Hetente egyszer-kétszer találkoztak, a kapcsolatuk csupán a négy fal között zajlott. Eleinte Gábor azt mondta Alexandrának, hogy nem szeretné még, ha kiderülne, hogy ők ketten egy párt alkotnak. Alexandrának elege lett a bujkálásból, úgy érezte, itt az ideje kilépni ebből az egészségtelen kapcsolatból.

Jelenleg a csinos gyógyszerész a szerves kémia tanításába menekült. Óriási teherként éli meg ezt a helyzetet, becsapva és elárulva érzi magát.

Az ismerős azt is hozzátette: „Tény, hogy sokat szeret beszélni, de ez részben a munkájából is fakad. Gábornak szerintem egy ponton túl teherré vált. Gyakran rászólt Szandira, megszégyenítette. Olykor még az is zavarta, amikor a vizet hangosabban itta a kelleténél. Szandi mindig mondogatta: 'Nem értem, Várkonyi Andi, hogy bírta vele ilyen sokáig...'”

A rádiós sokat köszönhet Alexandrának hiszen ő volt mellette és segített neki feldolgozni Várkonyi Andreával való szakítását. A kapcsolatuk mostanra azonban annyira elmérgesedett, hogy nem is beszélnek egymással.

 

Molnár Anikó is megszólalt az ügy kapcsán. Ő és a rádiós 2004-ben szerettek egymásba. Azonban az ő kapcsolatuk is eleinte a négy fal között zajlott. Anikó akkor állította Gábort válaszút elé, amikor megkapta a felkérést a Nagy Ő című műsorba. „Megkaptam a felkérést a Nagy Ő műsorára és válaszút elé állítottam: vagy felvállal, vagy szingliként elvállalom a szereplést. Azt mondta, inkább szerepeljek”. Később újra összejöttek, ám ekkor már felvállalták kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, majd 2005-ben végleg szakítottak.

Forrás: Blikk