Király Viktor megható sorokkal köszöntötte egyéves kisfiát
2021-05-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita 13-án ünnepelték kisfiúk első születésnapját. A jeles napon a szülők megható sorokkal köszöntötték a kis Kolent, illetve eddig még nem látott, meghitt családi fotót is mutattak a szülési utáni pillanatokról.

 

„Kedves fiam! Ma vagy egyéves! Mi vagyunk a legboldogabb és legbüszkébb szülők! Ígérem, hogy nem kell soha semmiért aggódnod, mert mindig vigyázni fogok rád! Kedves feleségemnek meg üzenem, hogy olyan boldogságot adtál nekem 1 évvel ezelőtt ezen a napon, hogy örökre hálás leszek neked! Köszönöm!” – írta közösségi oldalán Király Viktor.

A büszke édesapa felesége, Anita is hasonlóan megható sorokkal emlékezett meg kisfiúk első születésnapjáról. 

„A világ legboldogabb Anyukája vagyok, nem is lehet szavakkal leírni ezt az érzést. Egy éves lett a mi kisfiúnk, Kolen. Nagyon Boldog Születésnapot, Kisbabám. Egy éve minden nap, minden perc egy csoda. Köszönöm, hogy vagy nekünk! Köszönöm, Király Viktor, hogy a legjobb Apukája vagy, mindenben számíthatunk Rád. A mai napra bekészítettem a 100-as zsepit, bár már fele elfogyott... nem lehet bírni” – írta Anita.

A szívmelengető sorokhoz különleges fotót is csatoltak, méghozzá egyenesen az egy évvel ezelőtti születés utáni pillanatokról, amikor a csöppség érkezésével egy családdá vált a Király–Virág páros.

Forrás: Blikk