Vágó Piros nem sokáig árválkodott válása után
2023-06-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A rádiós műsorvezető, Vágó Piros elképesztően nehéz időszakon ment át az utóbbi években: szinte a nulláról kellett újra felépítenie magát, ráadásul el is vált. Friss nyilatkozatában arról beszélt, hogy úgy érzi, újra sínen van az élete, sőt, már új párja is van.

Az elmúlt 6 év nagy megpróbáltatásokkal telt a Retro Rádió műsorvezetőjének életében: elvesztette az édesanyját, akivel különösen szoros kapcsolatot ápolt, így csak nagyon nehezen volt képes feldolgozni az elengedést.

„Több szinten kijutott az újrakezdés: elment anyukám, akivel szoros kapcsolatom volt, átestem egy életközepi krízisen, ráadásul különköltöztünk a férjemmel. Két évig nem fogadtam el anyukám halálát. Egy idő után kikényszeríti az élet, hogy meggyászold valaki elvesztését, ez pedig piszkosul tud fájni – mondta Piros.

A rádiós úgy érzi, hogy fontos, hogy még a legnehezebb helyzetekben is megtaláljuk a jót, ami számukra csöppet sem jót könnyen. Egy rossz döntés következtében minden megtakarításukat elbukták, így teljesen a nulláról kellett újrakezdeniük.

„Ez is egy újrakezdés volt, megtanultunk abból dolgozni, amink van. Visszanézve a lehető legjobban alakult az életem, nem akartam az ismeretlenbe menni, de az élet végül belelökött” – árulta el Piros.

Házasságának felbomlását sem volt könnyű feldolgozni, ám mivel Piros maga is elvált szülők gyereke, így próbálta nem a legnehezebb utat választani:

„Hálás vagyok a férjemnek, mert nem álltunk neki sarat dobálni a válásnál. Úgy nőttem fel, hogy anyu nem állt szóba apuval, így tudtam, hogyan lehet a legrosszabbul reagálni egy szétválásra. Eleinte figyeltünk a szóhasználatra, finoman adagoltuk, azt mondtuk, különköltöztünk. Ahogyan telt az idő, a fiam is belátta, hogy ez neki is jobb: 12 éves volt a történtekkor, most 14. Az adott körülményekhez képest szerintem sikerült megoldani” – mesélte az anyuka.

Máris rátalált a szerelem

Piros az édesanyja elvesztése és a válása miatt kénytelen volt szembenézni az elengedéssel. Bevallása szerint nem voltak veszekedős házastársak, csak már nem működött köztük a házasság, végül a férje döntött úgy, hogy szeretné lezárni a kapcsolatukat, amiért utólag már hálás a műsorvezető.

Mostanra sikerült gatyába ráznom magam, és azt mondani, jól vagyok. Van egy kedvesem is. Nem élünk együtt, de része az életemnek, ismeri a fiamat, vannak közös programjaink. Nagyon sokat segít abban, hogy jól legyek a bőrömben

– mondta új kedveséről Piros.