Elválnak Harry hercegék?
2023-06-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Diana hercegnő fő bizalmasa őszintén beszélt arról, hogyan látja Harry és Meghan házasságát.

Harry herceg és Meghan hercegné házassága évek óta az egyik legmegosztóbb téma a brit királyi családdal kapcsolatban. A herceg és feleségének szerelmi története enyhén szólva nem volt botránymentes: számos családi vitát keltett a frigyük, és ezek végül odáig vezettek, hogy a páros 2020-ban elhagyta a királyi családot, majd Kanadában kezdtek új életet. Ám a feszültség ezután sem csitult: számos interjúban, valamint Harry az életéről szóló könyvben mesélt a kellemetlenségekről és vitákról, amelyek köztük és a királyi család tagjai közt zajlottak.

Paul Burrell, a néhai Diana hercegné egykori inasa és fő bizalmasa is nyomon követte a pár életét, és erős véleményt alakított ki róluk. Burrell úgy véli, Meghan a csáberejével és a szépségével befolyásolta és manipulálta Harryt. Abban is biztos, hogy egy napon erre Harry ráébred majd, és akkor véget vet a kapcsolatuknak.

Nincs kétségem afelől, hogy ez megtörténik, hiszen mindnyájan tudjuk, hogy úgyis bekövetkezik ez a forgatókönyv. Amikor ez végbemegy, Harry visszatér az Egyesült Királyságba. Szerintem az apja, a király és a bátyja, a walesi herceg is tárt karokkal fogadja majd őt

– fogalmazott a férfi, aki szerint Harry tisztában van azzal, hogy ha most hagyná el Meghant, soha többé nem láthatná a gyermekeit.

Szeretné látni, hogyan nőnek fel a gyerekei. Ha most kilépne a kapcsolatból, elveszítené a gyerekeit, akiket Meghan Amerikában tartana, Harry pedig nem láthatná őket

– mondta.