Radics Gigiéknek nem fontos, hogy összeházasodjanak
2023-06-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Családi életének részleteiről mesélt az énekesnő.

Radics Gigi kislánya idén hároméves lesz. A kis Bella már közel fél év jár bölcsődébe, ahol angolul is tanul. Az énekesnő szerint a gyermeke nagyon élvezi a bölcsit és az angol tanulását is.

„Azt vettem észre, hogy amikor beszél hozzám, és másodszor sem értem, vagy nem hallom, hogy mit kért, harmadszor már angolul mondja el, amit szeretne. Számomra ez még mindig furcsa egy picit, hogy a gyerekem beszél angolul, de nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen gyorsan és ügyesen tanul. Bellának tényleg olyan az agya, mint a szivacs” – árulta el Gigi, akinek nem okozott gondot visszanyerni a formáját a szülés után.

„Még Bella előtt nagyon fitt voltam. A hét minden napján elmentem edzőterembe, és odafigyeltem arra is, hogy mit eszem. Megvontam magamtól a kenyeret, a cukrot és a lisztet. Szerencsére ezeket meg bírtam állni, maximum párszor estem bűnbe.

Aztán jött Bella, a terhességgel pedig harminc kilót szedtem fel. Utána nem akartam azonnal visszarángatni magam az előző életmódba, az pedig fontos volt, hogy a lányom tudjon rendesen táplálkozni.

Akkor fogtam bele újra a diétába, amikor elapadt a tejem. majd elkezdtem otthon mozogni egészen mostanáig, ugyanis most érzem azt, eljött az ideje annak, hogy újra lemenjek az edzőterembe” – mondta az énekesnő, majd hozzátette: szerencsére gyorsan és könnyen visszaszerezte az állóképességét.

Azt éreztem, hogy olvadnak le a kilók. Nagyjából nyolc hónap alatt megszabadultam attól a harminc kilótól. Fejben eldöntöttem, majd kitartottam emellett, és sikerült

– árulta el az énekesnő, aki egyelőre nem szeretne másik gyermeket, és azt sem tartja fontosnak, hogy hozzámenjen a párjához.

„Azt gondolom a házasságról, hogy akkor van varázsa, amikor az ember viszonylag a kapcsolat elején van. Nálunk egy papír, meg az, hogy legyen egy egynapos esemény, ahol viselhetek egy gyönyörű ruhát, nem változtatna azon, ami van. Ezért nem tartjuk fontosnak, hogy összeházasodjunk. Emellett az is igaz, hogy egy esküvő leginkább a hölgyekről szól, akik szép ruhában vannak, szépen meg van csinálva a hajuk és a sminkjük, én pedig ebben maximálisan ki tudom élni magam például fotózások alkalmával. Egyelőre ezt mindketten így gondoljuk. Ráadásul ma már nem olyan erős a házasság szentsége, mint a szüleink vagy a nagyszüleink korában. Minden második házasság zátonyra fut” – fejtette ki Gigi.