5 figyelemfelkeltő taktika, amit a pasik nem vesznek észre
2020-11-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Ha szeretnéd felhívni magadra egy férfi figyelmét, akkor általában mindent bevetsz. Flörtölni próbálsz, de előfordulhat, hogy a kiszemelted nem veszi a lapot. Hiába a csinos ruhák, az apró célozgatások és finom megjegyzések, néha úgy érezheted, hogy láthatatlan vagy. Bármennyire is frusztráló egy ilyen helyzet, még nem jelenti azt, hogy ne tetszenél neki. Egyszerűen csak nem vette észre az egyébként nyilvánvaló közeledésedet.

Meglepődsz majd, ha elolvasod, hogy a férfiak mennyire félre tudják érteni az egyértelmű jelzéseket. Legalábbis a figyelemfelkeltés következő 5 formáját biztosan!

1. Kihívó ruhák

Természetesen minden pasi észreveszi, ha egy nő a környezetében csinosan jelenik meg. De sajnos a legtöbbjüknek fogalma sincs arról, hogy mindez miattuk történt. Ha minden igyekezed ellenére sem kapsz visszajelzést a kiszemelt férfitól, az valószínűleg pusztán azért lehet, mert nem állt benne össze a kép. Ezért, ahelyett, hogy a tökéletes külsőt erőlteted, jobban teszed, ha megpróbálsz inkább személyes kapcsolatot teremteni vele. Egy kellemes beszélgetésre sokkal jobban fog emlékezni, mint arra, hogy milyen színű körömlakkot használtál, vagy a legnőiesebb cipőd volt-e rajtad.

2. Bókok

Legyezgetni egy pasi hiúságát klasszikus flört taktika. Megjegyzést teszel arról, hogy milyen jól áll ma a haja, vagy tetszik az új ingje, és persze naivan azt gondolod, hogy pontosan érti, részedről mire megy ki a játék. De sajnos a férfiak nem feltétlenül látnak többet a bókban, mint egy dicséretet. Ezért ahelyett, hogy elhalmozod apró bókokkal, csak egy dolgot válassz ki, de az legyen személyesebb és jelentőségteljesebb. Olyan, amely nyilvánvalóan megmutatja, hogy érdeklődsz iránta.

Ezt is olvasd el! - Hogyan flörtölj egy pasival? 5 bevált tipp

3. Nevetgélés

A nevetés mindig egy jó lehetőség kifejezni valaki felé, hogy figyelsz rá, és élvezed a társaságát. De a pasik nem azonosítják mindezt a romantikus érdeklődéssel. Sőt. Ha minden egyes mondatán feltűnően nevetgélsz, azzal épp az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél. Inkább őrültnek és mesterkéltnek talál majd, vonzónak pedig csöppet sem. Ezért jobb, ha csak akkor mosolyogsz, ha tényleg egy vicces sztorit mesél, ebből tudni fogja, hogy értékeled a humorát.

4. Segítségkérés

Számtalan okból jó taktika lehet egy apró segítségkérés. Okot ad számodra arra, hogy magadra irányítsd a figyelmét, hogy éreztesd vele, szükséged van rá, és persze egy jó lehetőség, hogy kicsit fényezd az önbizalmát. De ezzel megint csak ugyanaz a helyzet, mint az előző példákkal. A férfiak egy ilyen kérést nem kötnek össze a szerelemmel. Ezért, ha ezt a módszert választod, akkor sokkal nyilvánvalóbbá kell tenned a mögöttes szándékaidat. Na meg semmiképpen ne használd ezt…

5. Virágnyelv

Ez az, amit a férfiak egyszerűen nem értenek. Ha például megkérdezed tőle, hogy mik a tervei hétvégére, és közben abban reménykedsz, hogy ezzel eléred a meghívását egy találkára, akkor nagyon tévedsz. Ő ugyanis egyszerűen csak elmeséli majd hová megy, és mit csinál majd. Amennyiben szeretnél közelebb kerülni hozzá, akkor nyíltan rá kell kérdezned, hogy lenne-e kedve találkozni veled. Ha felhívod a figyelmét egy közeli kávézóra, attól még nem fog elhívni egy kávéra, hacsak Te nem ajánlod fel. A férfiak nem értik az elejtett megjegyzéseket és félmondatokat, csak az egyenes beszédet.

A fenti taktikák mindegyikére igaz, hogy a pasik nem kötik egyértelműen ezeket a jelzésértékű gesztusokat romantikus érdeklődéshez. Persze ez nem jelenti azt, hogy egyikkel sincs esélyed nála, inkább próbáld meg nyíltabb és egyértelműbb jeleket sugározni.