Elképesztő pletyka kapott szárnyra Katalin és Vilmos herceg kapcsolatáról
2020-11-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sokan gondolkodnak azon, hogy vajon Kate Middleton már előre kiszemelte-e magának Vilmos herceget vagy véletlen volt, hogy találkoztak és végül egymás mellett kötöttek ki.

 

Mindenki csodálja Kate Middleton és Vilmos herceg kapcsolatát, mert úgy tűnik, hogy a páros nem is lehetne ennél boldogabb együtt. Sokan irigykedhetnek is Katalin hercegnére amiért kifogott magának egy herceget és csatlakozhatott a királyi családhoz, de vajon véletlen volt-e ez a találkozás vagy megrendezett?

Felmerült az a pletyka, hogy Katalin édesanyja, Carole volt az, aki lányai előtt egyengette az utat, hogy azok magasabb körökben is megállják helyüket. Emiatt "a lilaakác nővérekként" emlegették Kate és Pippa Middletont, utalva arra, hogy "nagyon dekoratívak, szörnyen illatosak és fergetegesen másznak fel a ranglétrán". Félreértés ne essék, ezeket a szavakat negatív jelzőként használták a nővérekre az irigykedők.

 

Katalin szülei valóban keményen dolgoztak azért, hogy lányaik a legjobb lehetőségeket kaphassák meg és privát iskolába küldhessék őket, de egy forrás szerint Carole egyáltalán nem erőltette rá lányára, hogy egy herceghez menjen hozzá.

Mégis többen is megkérdőjelezik ezt, és úgy gondolják Katalin direkt ment ugyanarra az egyetemre, ahová Vilmos herceg is, sőt emiatt hagyott ki egy évet éppen úgy, mint a herceg. A kihagyott év alatt Firenzébe ment és Vilmos is odatartott volna, azonban mégis meggondolta magát. Így tehát sokak szerint túl sok az egybeesés.

"Annak, aki valóban ismeri Kate-et, az az ötlet, hogy ez valamilyen nagy terv része volt, nevetséges" - mondta egy barát.

Forrás: Blikk