Hogyan flörtölj egy pasival? 5 bevált tipp
2020-09-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Otthonülős vagy inkább eljárós típus vagy? Vannak, akik valósággal szárnyalnak társaságban, míg mások nehezen nyitnak. Emlékezz vissza a legutolsó randidra, mennyire érezted felszabadultan magad egy idegen partner mellett?

Új emberekkel ismerkedni nem könnyű. A legtöbb ember fejében annyi gondolat és félelem kering, hogy alig tud odafigyelni arra, amit a partnere mond. De attól még, hogy Te is ilyen vagy, mindez nem tarthat vissza az ismerkedéstől, hiszen, ha nem vállalod a kockázatot, akkor nem is fogod megtalálni a hozzád illő társat.

Az ismerkedés része a flört is, amelyet egyesek művészien űznek, míg mások csak esetlenül próbálkoznak. A flört azonban nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Lényege, hogy add önmagadat, és engedd meg, hogy a partnered megismerhesse, milyen csodálatos lény vagy.

Hogyan csináld?

A flörtölés nem egy egzakt tudomány. Ha vonzónak találsz egy pasit, akkor valószínűleg ideges és zavart leszel a közelében. Nehezen tudod követni a beszélgetést is, hiszen minden apró rezdülése hatással van Rád. Ilyenkor fontos, hogy próbálj nagyokat lélegezve nyugodt maradni, így kívülről nem lesz feltűnő a feszültséged.

1. A testtartásod legyen nyitott!

A testbeszédeddel is azt kell sugároznod, hogy kíváncsi vagy a partneredre, és szeretnéd jobban megismerni. Ne ülj túl messze, és ne tedd keresztbe a lábad, illetve a karjaidat, amely a bezárkózást, és a védekezést szimbolizálja.

Ezt is olvasd el! - 7 tény a flörtölésről, amit neked is tudnod kell

2. Hajolj előre!

Ha közelebb hajolsz a partneredhez, akkor ezzel azt fejezed ki felé, hogy érdekel, amit mond, odafigyelsz rá. Ha épp az ellenkező módon tennél, azzal távolságtartást sugároznál. Ha még Te is bizonytalanul flörtölsz, akkor kezdj apró lépésekkel. Az első randit használd fel gyakorlási lehetőségként, és beszéd helyett, inkább legyél megfigyelő.

3. Érintsd meg a hajad!

Amikor egy nő a hajával babrál egy férfi társaságában, az nyílt jelzés a flörtre. Míg a tincseidet igazgatod, addig hagyd a tekinteted a partnereden. Ezzel az egyértelmű vonzalmadat mutatod ki irányában. Ez a mozdulat arra is jó, hogy kicsit megnyugodj. A partnered valószínűleg Rád mosolyog majd, és veszi a bátorságot a közeledésre.

4. Mosolyogj!

A mosolygás megmutatja, hogy jól érzed magad a partnered társaságában, és nyitott vagy az ismerkedésre. Ha csak kifejezéstelen arccal ülsz vele szemben, már-már unottan, akkor valószínűleg messziről elkerül majd közeledés helyett.

5. Figyelj, és kérdezz!

Ha ideges vagy, akkor valószínűleg nehezedre esik a beszélgetés. Zavarodban önmagadat ismétled, vagy butaságokat mondasz. Teljesen rendben van, ha ilyenkor kineveted saját magad, de a partneredet nem illik. Ha rajta érzed az idegességet, akkor könnyed kérdésekkel próbáld elterelni a figyelmét, és oldani a feszültségét.

6. Tedd meg a következő lépést!

Ha valakivel megismerkedsz egy online társkeresőn, akkor először valószínűleg váltotok néhány üzenetet. Kölcsönös szimpátia esetén viszont ne halogasd sokáig a személyes találkozót, hiszen ott nyílik igazán alkalmad rá, hogy flörtölhess vele. Nem kell aggódnod amiatt, hogy nem tudod, mit, és hogyan csinálj. Senki sem tudja. De egy próbát megér!