A koronavírus miatt várnak a második babával Caramelék
2020-09-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Őszintén mesélt karrierjéről és magánéletéről Raktárkoncertjére való készülődés közben Caramel! Az énekest, akit a Bors faggatott ki, elárulta, a vírushelyzet nekik is teljesen felülírta a terveiket, és nem csak szakmai szempontból. Idén ugyanis több nagyszabású projektet terveztek feleségével: telekvásárlás, házépítés és egy második baba volt napirenden, de ezeket egyelőre el kellett halasztani a koronavírus miatt.

„Ha nem lett volna ez az egész, valószínűleg már készülnénk családbővítésre” – kezdte az énekes, aki bizonytalan munkája miatt egyelőre nem vág bele ilyen dolgokba.

„Amikor elkezdődött a koronavírus-járvány, csak azt az egyet fogadtam meg, hogy megpróbálok felelősségteljesen döntéseket hozni. Amíg nem látom határozottabban a jövőt, addig kivárunk.”

Persze a várakozás sem telik tétlenül Caramelnek, aki ugyan fellépni nem tud, de dalokat továbbra is nagy lelkesedéssel ír.

„Rám nagyon inspirálóan hatott ez az időszak, amelyről már írtam egy fél lemeznyi számot. Nem konkrétan a koronavírusról, hanem az életünkbe észrevétlenül bekúszó bizonytalan­ság érzésről” – mesélte a családapa, aki alig várja, hogy visszatérhessen a színpadra, bár úgy sejti, tartósak lesznek a vírus miatt megváltozott viszonyok a zeneiparban – írja a Bors.

Forrás: Blikk