Ő a Konyhafőnök győztesének, Armandónak a kedvese
2020-09-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Armando Mundaraín, az RTL Klub Konyhafőnök című vetélkedőjének győztese hónapok óta nem látta az Angliában ragadt kedvesét, Jadét.A venezuelai származású Armando Mundaraín nyerte a Konyhafőnök 2020-as kiadását pénteken este. A 27 éves Armando - aki néhány hónappal ezelőtt munkanélkülivé vált - az RTL Klub főzös vetélkedőjében próbált szerencsét, méghozzá óriási sikerrel, 10 millió forinttal lett gazdagabb. A Blikknek adott interjújában mesélt arról, hogy az elmúlt néhány hónap azért is volt különösen nehéz és kihívást jelentő számára, mert mindössze kétszer találkozhatott kedvesével, az Angliában ragadt Jadéval a járvány miatt.

A 26 éves lány azonban a vetélkedő során is végig - néha személyesen, máskor a technika nyújtotta lehetőségeken keresztül - támogatta Armandót. Augusztusban például - ahogy az az Instagramon közzétett rövid videóból is kiderült - egy vicces kihívással készültek a Konyhafőnök élő adására.


"Folyamatosan beszéltünk telefonon, mindenben támogatott. Hiába, hogy ilyen messze voltunk egymástól, meg randizni is tudtunk, egyszerre néztünk filmet, utána pedig megbeszéltük" – mesélte Armando, aki a közösségi oldalán is rendszeresen oszt meg közös képeket gyönyörű szerelmével, akivel a jelek szerint már évek óta egy párt alkotnak.

Forrás: Blikk