Tóth Gabi úgy érzi, övé az egész világ
2024-02-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az énekesnő tagadhatatlanul jó formában van, amióta Ámor nyila eltalálta a szívét, és ő maga is úgy érzi, most már semmi sem állíthatja meg.

Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence a kapcsolatuk felvállalása után kaptak hideget-meleget, ám ez csak még inkább megerősítette a kettejük közötti köteléket. A 36 éves énekesnő többször is bevallotta már, úgy érzi, végre megtalálta azt a társat, aki mellett jobb emberré válhat, hiszen szerelme segített neki abban is, hogy Gabi olyan egészségügyi problémáktól is megszabadulhasson, amelyek korábban megkeserítették az életét. Nem véletlen tehát, hogy a Sztárban sztár leszek! mestere jelenleg úgy érzi, Papp Máté Bence mellett kiteljesedhet, övé lehet az egész világ.

Tóth Gabi nemrég egy újabb fotót osztott meg közösségi oldalán, amelyen a kedvesével ölelik egymást. A bejegyzéshez ezúttal nem fűzött sok mindent, de az így is beszédes, hiszen az énekesnő néhány, szerencsét és napsütést, boldogságot szimbolizáló emoji mellett #azegészvilág hashtaggel látta el a képet.