Az egyedülálló nőknek üzent Wolf Kati
2024-02-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Wolf Kati a válása után sem csügged.

Az énekesnő és volt férje néhány évvel ezelőtt döntöttek a szakítás mellett. Ám Wolf Kati elárulta, csak párként nem működnek már együtt, szülőként mindenben közösen döntenek. Az X-Faktor egykori sztárja egyébként külsőleg is nagy változásokon ment át az elmúlt időszakban, így például a hosszú haját is levágatta. Most arról vallott a Meglepetés magazinnak, hogy a barátnői nagy támaszai.

„Sikerült megtartanom a több évtizedes barátságaimat. Büszke vagyok arra, hogy a barátnőim csodás, okos, tevékeny hétköznapi nők, akikkel támogatjuk egymást. Egyébiránt azt üzenem a nőknek, akik esetleg egyedül vannak, hogy ne mondjanak le magukról. Törődjenek a testükkel-lelkükkel, és nemcsak azért, mert sosem tudhatjuk, kit küld nekünk a sors a következő napon, hanem önmagunk miatt. Megérdemeljük, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben”

– mondta Kati.

Néhány hónapja egyébként az énekesnő arról vallott, hogy már nyitott egy új szerelemre. Szerinte egy érett nő egy érett férfiban lelhet társra.

„Így én sem egy huszonévessel akarok összejönni. Azt gondolom, a normális, korombeli férfiak – mert azért ismerek ilyeneket is – már mást keresnek egy nőben, mint húszévesen. Nekem kicsit sántítani szokott, amikor nagyon nagy a korkülönbség. Van ilyen, és biztos van rá jó példa, de én nem vágyom friss húsra, én már mást keresek egy férfiban”

– vallotta be az előadó a Vendégoldal című műsorban.