Gáspár Evelinnek új párja van?
2024-02-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gáspár Evelin sokat sejtető posztot töltött fel a közösségi oldalára. Nagyon úgy néz ki, nem egyedül ünnepelte a Valentin-napot.

Gáspár Evelin 2021 nyarán jött össze akkori párjával, Varga Attilával, akivel két évig voltak együtt. A férfit Gáspár Győző és Bea is hamar megkedvelte, és úgy látszott, már egy családként tekintenek egymásra. Bár az eljegyzés nem történt meg – és az esküvőben sem volt biztos az idősebbik Gáspár lány –, kívülről úgy tűnt, minden rendben van köztük. Pláne, hogy a Párharc című műsorban is próbára tették a szerelmüket, amely elmondásuk szerint csak még jobban összekovácsolta őket. Evelin azonban 2023 nyarán tiszta vizet öntött a pohárba, elárulva, hogy véget ért a kapcsolatuk.

Azóta nem lehetett más oldalán látni őt, illetve a szerelmi életéről sem osztott meg bővebb információkat. Eddig úgy lehetett sejteni, hogy a szakítás óta szingli, ám a legfrissebb Instagram-posztja nem erről árulkodik. A Valentin-nap köztudottan a párkapcsolatban élők ünnepe, amelynek alkalmából a csinos tévés is kiöltözött, és meghitt környezetben vacsorázott egy előkelő helyen, ahol két főre terítettek. A titokzatos vacsorapartneréről nem lehet tudni semmit, az viszont biztos, hogy valakitől egy jókora rózsacsokrot kapott, amit büszkén mutogatott. Vajon újra rátalálhatott a szerelem?

Szerelem napja

– írta a fotókhoz.