Kínai horoszkóp-előrejelzés márciusra a Sárkányoknak
2024-02-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Az egészségügyi kérdéseket mindenképpen komolyan kell venned, nemcsak akkor, ha problémád van.

A Sárkány

Legutóbbi évei: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.

Aligha érzi jobban és teljesebben a tavaszi szerencsés csillagállások hatását más, mint éppen a Sárkány jegyűek. A te esetedben nem is mondhatunk mást: új időszámítás kezdődik a tavasz első napján, azaz március elsején a számodra. Egy új, tizenkét éves ciklus kezdete, ami kicsit hasonlóan kezdődik ahhoz, ami körülbelül éppen tizenkét évvel ezelőtt történt. Érdemes hát visszarévedni, hogy mi is zajlott akkor az életedben, biztos találsz pár jelentős pozitív momentumot. Az idősebbek ugyanúgy visszaemlékezhetnek nemcsak a tizenkét, de a huszonnégy, harminchat, (és így tovább) évvel ezelőtti eseményekre.

Általában sikeresnek érezheted magadat, természetesen ezért a sikerért meg kell küzdened, ki kell vívnod valakinek az elismerését,

legyenek azok szülők, tanárok vagy éppen a főnökeid, vagy akár a nagyobb nyilvánosság. Ha mindeddig úgy is érezted, hogy hiábavaló a fáradtságod, hogy mások sikeresebbek, már az elmúlt hónap során tapasztalhattad, hogy fordult a kocka.

Ez a tavasz még több pozitívumot tartogathat.

Vigyáznod kell azonban: a jó sokféle formában jöhet. Elsősorban szellemi, lelki, értelmi síkon érdemes megélni, hogy ez a te éved immár, és azokra az életterületekre koncentrálni, melyek számodra a sikert rejtegetik ismereteid szerint. Ám a bőség nagyon fizikai síkon is jöhet annál, aki a másik síkokkal nem törődik: ez esetben sajnos elhízás lehet a kellemetlen mellékhatása az adakozó szerencsének. A jó élet és a jó ételek amúgy is vonzóbbak most a számodra, de érdemes inkább az ételek minőségét, mint mennyiségét előtérbe helyezni. Jó, ha ezt már március első hétvégéjén bevezeted az étkezéseid során!

Másodikán máris kezdheted a reformkonyhát: jó dolog, ha magadnak főzöl, és általában is többet ínyenckedsz, megválogatod az ételeket és esetleg újításokat is bevezetsz az életedbe. Az otthoni főzésre, sőt akár egy főzőtanfolyamon való részvételre remek lehet minden kettessel jelzett nap a hónap folyamán. Tehát nemcsak másodikán, de tizenkettedikén, minden huszadikai napon (különös tekintettel huszonkettedikére) jól járhatsz, ha részt veszel ilyesmiben.

Az egészségügyi kérdéseket is mindenképpen komolyan kell venned, nemcsak akkor, ha problémád van.

A szerencsédnek az is forrása, hogy törődsz a testi épségeddel, ezt ne feledd! Már a negyedikei héten elmehetsz egy általános szűrővizsgálatra, mert annál jobb, minél nagyobb hangsúlyt fektetsz a megelőzésre és az erősödésre. A sportok is fontossá válhatnak, hiszen ez az esztendő mindenben, a testedzésben is támogat téged.

A tizenegyedikei héttől kezdve a munkahely és a hivatás is egyre fontosabbá válik a számodra. Nagy valószínűséggel emelkedést és pozícióváltást tapasztalhatsz meg az elkövetkező egy éven belül, ha ugyan már nem került rá sor a közelmúltban épp.

Az emelkedés mindenképpen több munkát jelent, de olyasmivel lesz alkalmad foglalkozni, amiben valóban örömödet leled, amit egyben hivatásodnak is érzel. Mindeközben javulnak a munkahelyi kapcsolataid is. A körülmények is annyiban, amennyiben hajlandó vagy tenni is ezért. Az egyessel jelzett napokon érhetsz el igazán eredményeket ezen a téren, akár úgy, hogy valamit előterjesztesz ezügyben a munkahelyeden, akár úgy, hogy nemes egyszerűséggel magad rendezed át a munkaterületedet a kedved szerint – már amennyiben erre lehetőséged van. Ilyesmire tehát leginkább elsején és minden tizedikei napon lesz módod, különös tekintettel a tizenegyedikére, valamint huszonegyedikén és harmincegyedikén is – ha ezen a szent napon is dolgoznod kell netán.

A tizennyolcadikai héten már egészen bevágódhatsz a főnökeidnél:

ha eddig bármiben is háttérbe szorítottnak érezted magadat, most egyszerre fényben állhatsz, tündökölhetsz. Ez nagyon is otthonos érzés lehet a kapcsolatépítésre törekvő Sárkány jegyűnek, ezért élvezd ki minden előnyét e helyzetnek! Most van alkalmad személyiségedben is megerősödni. Merj nagy lenni!

A huszonötödikei héten a pénzügyek erős összefüggést mutatnak az otthonnal:

akár költözésre is sor kerülhet és ezzel összefüggésben hiteleket, vagy támogatásokat vehetsz fel. Nagy erőfeszítéseket követel meg hát tőled ez az esztendő az anyagiak terén is, de a változások annál előremutatóbbak, minél inkább teszel is a jó érdekében. A kölcsönökkel azért legyél óvatos: kiderülhet, hogy valami nem is olyan kedvező, mint ahogy azt hirdetik.

A húsvéti hétvégén szenvedélyes jeleneteket élhetsz át az otthonodban. Ugyanakkor arra is számíthatsz, hogy ez együtt jár valamiféle érzelmi tisztulással. Érdemes erre rásegíted: kiselejtezhetsz dolgokat az otthonodból, kitakaríthatsz, minden sarkot tisztába tehetsz. A külső megújulás ugyanis összekapcsolódik a belsővel. Ezután tiszta lappal indulhat a családi élet is. A feltámadás most igazi, megélt misztérium neked.