Szeretnéd megerősíteni a párkapcsolatodat? – Csomagolj!
2019-07-22  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Még nem késő lefoglalni egy „last minute” utazást, hogy kicsit kimozdulj a hétköznapokból. Tedd meg magadért, és tedd meg a kapcsolatodért.

12 + 1 indokunk van rá, hogy egy nyaralás megerősítheti a szerelmeteket!

1. Már az út lefoglalása is izgalmas

Még el sem utaztatok, máris közösen álmodozhattok a csodás vakációról, amit hamarosan együtt tölthettek. Sokkal romantikusabb egy ilyen témáról akár csak társalogni is, mint arról, hogy ki intézze a heti bevásárlást.

Hová utazzatok? Itt a 14 legromantikusabb európai célpont!

2. A kapcsolat az első

Azzal, hogy időt és energiát szántok a közös nyaralás megszervezésére, és magára az utazásra, azt mutatjátok egymás felé, hogy fontos Nektek a kapcsolatotok.

3. Lesz egy közös pénzügyi célotok

Ha lefoglaltok egy utazást, akkor mindketten törekszetek majd arra, hogy félre tudjátok tenni a szükséges pénzt. A közös célok pedig összekovácsolnak két embert.

4. Kiszakadhattok a külvilágból

A vakáción nem kell a munkahelyi problémákkal foglalkoznotok, majd a kollégák megmentik a világot. Csak egymásra és a pihenésre kell koncentrálnotok.

5. Nincs rohanás

Ha nyaraltok, akkor nincsenek határidők, reggeli csúcsforgalom, vagy veszekedés a fürdőszobán. Itt az idő megáll, kidobhatjátok az ébresztőórát is. Kipihenten pedig jókedvűek, és türelmesebbek lesztek.

6. Nincs napi stressz

A hétköznapokon hiába értek haza este, még a munkán járnak a gondolataitok. Időre van szükség, hogy végre lazítani tudjatok, és egymásra figyelni. A vakáción nincs ilyen probléma. Reggeltől estig pihenhettek.

7. Nincs házimunka

Ha pedig nincs házimunka, vitatkozni sem kell rajta, hogy ma este ki mosogasson el, vagy ki vigye ki a szemetet.

8. Nincs vita a barátokról

Míg otthon talán sosem tudtok megegyezni arról, hogy kinek a baráti társaságával mozduljatok ki szombat este, itt ilyen probléma nincs. A barátok távol vannak, csak Ti ketten számítotok.

9. Csak egymásra koncentrálhattok

Egy utazás tökéletes alkalmat kínál arra, hogy végre elfelejtsétek a napi gondokat, és csak a másikra figyeljetek.

10. Új közös élmények

Minél több kellemes élményt éltek át közösen, annál jobban össze is kötnek Titeket.

11. Több intim együttlét

Ha pár napra ki tudtok szakadni a mókuskerékből, akkor fontosabb dolgokra is koncentrálhattok. Mi fűzhetné szorosabbra a köteléket köztetek, mint az együtt töltött minőségi romantikus pillanatok.

12. Több beszélgetés

A nyaralás során fejben is lazíthattok, és szabadjára engedhetitek a gondolataitokat, mert végre nem zavar meg a telefon csörgése, vagy a kollégáid. Ilyen állapotban elmélyültebb beszélgetésekre nyílik alkalom, amelyre otthon sosincs idő.

+1. Újra önmagatok lehettek

Eltűnnek a szerepek. Otthon lehetsz cégvezető, vagy épp egy recepciós, itt nem számít. A nyaraláson mindenki csak egy vendég. Te vagy ott, és a párod, akik egyszer találkoztatok, és egymásba szerettetek. Találjatok vissza ahhoz a két emberhez, akik akkor voltatok, és emlékeztessétek egymást, hogy miért is vagytok együtt.

par