Szerelmükről vallott L.L. Junior és Dárdai Blanka
2024-03-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A kapcsolatuk hullámvölgyeiről, veszekedésekről és a közös jövőről is mesélt L.L. Junior és 25 éves kedvese, Dárdai Blanka.

2022 őszén tették hivatalossá a kapcsolatukat egy, az Instagramon megosztott fotóval L.L. Junior és Dárdai Blanka. A mögöttük álló közel két évben a kapcsolatuk korántsem volt zökkenőmentes, rengeteg pletyka kapott szárnyra kisebb-nagyobb veszekedésekről és szakításokról. A 43 éves rapper és kedvese a románcuk kezdete óta most először adtak közösen interjút, amiben meséltek a rossz és a jó időszakokról is, illetve az is szóba került, hogy a 25 éves Blanka miként cseppent bele a gyermeknevelésbe. Az RTL Fókusz című műsorában mesélték el a találkozásuk körülményeit, azt is megemlítve, mennyire viharosan indult a kapcsolatuk.

Talán túl nagy falat volt ez nekünk, és ezért jelent meg sok cikk arról, hogy itt viharos minden, mert szerintem mi sem tudtunk lépést tartani azzal, amilyen érzést kaptunk az első randin. Egy olyan kapcsolódás volt köztünk az első pillanatban, amit nehéz volt helyre tenni és a hétköznapi életünkbe belepasszírozni. Sok minden történt ebben a két évben

– mondta Blanka, aki egy dalszerzés alkalmával találkozott a nála 18 évvel idősebb zenésszel. Hozzátette: a híresztelésekkel ellenében, sosem a korkülönbség miatt vitáztak ennyit.

Teljesen máshol tartottunk, amikor találkoztunk. Én éppen kialakítottam az életemet, ő meg rengeteg mindenen túl volt

– mesélte Blanka. L.L. Junior hozzátette: a kapcsolatuk elején nehezítő tényező volt a válása.

Mi is szakítottunk meg összevesztünk, aztán kibékültünk újra. Volt ebben jó is, rossz is

– fejtette ki Junior, aki a volt feleségével egy éven keresztül viaskodott, főként a gyermekelhelyezés kérdésében. Juniornak már két gyermeke is van, akikkel Blanka egészen könnyen összebarátkozott. Persze, az új helyzetet mindenkinek meg kellett szoknia, legfőképpen a gyerekeknek.

Szembesül az ember azzal, hogy ott mik a szabályok, apánál mi a szabály, és akkor én vagyok egy harmadik fél, akinek ezekhez a szabályokhoz alkalmazkodni kell. Illetve én is hozom, hogy »ne edd meg a csokit vacsi előtt«. Ezeket nekem is meg kellett tanulnom, mert nem én vagyok az anyjuk. Nagyon érdekes ebben részt venni nap mint nap, csütörtöktől meg jön az élet

– mondta Blanka, aki hozzátette: még nem élnek együtt, de tervezik az összeköltözést is, hiszen mostanra teljesen összefonódott az életük.

Hiába van külön lakásom, attól függetlenül hétfőtől csütörtökig ugyanúgy a gyerekekkel vagyok, ezt az életet élem. Ez egyébként nagy feladat: amikor az első randin ültünk, akkor pont erről nem beszéltünk, hogy ilyen van.