Király Linda egy repülőn töltötte a születésnapját
2024-03-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Király Linda nem hétköznapi módon ünnepelte meg a születésnapját: egy repülőn töltötte, ugyanis az Egyesült Államokba utazott, hogy együtt ünnepeljen az unokaöccsével, Kaijal.

Az énekesnő a Mokka vendége volt, ahová egy koncert után érkezett, szinte alvás nélkül. Elmondása szerint még az amerikai utat sem pihente ki, továbbra is szenved az időeltolódástól, ugyanakkor tele van energiával, mert inspirálta őt az utazás.

"Nagyon nagyon jó volt, úgy látszik, ez egy tradíció lesz nálunk, mert tavaly is ezt csináltam. Ugye Kai születésnapja február 18, az enyém meg február 28. Úgyhogy mostantól kezdve mindig együtt szeretném tölteni vele. Azzal leptük meg a tesómmal és a feleségével együtt, hogy elvittük Los Angelesbe a Universal Studiosba. És annyira cuki volt, most lett hét éves, nagyon nagy élmény volt, és olyan bátor volt, minden egyes hullámvasútra, mindenre felült. És imádta" - mesélte Linda, hozzátéve, hogy párra talált benne ebből a szempontból, ugyanis míg testvére és sógora nem kedvelik a vidámparki hullámvasutakat, ő rajong értük.

Ezután elárulta, hogy az ő születésnapját pedig a repülőn ünnepelték meg, ugyanis munka miatt kellett repülőre szállnia.

"Az én szülinapomat azt konkrétan a repülőben ünnepeltem, mert éppen mentem át, és pontosan így alakult tavaly is, hogy Los Angelesből repültem át Nashville-be" – árulta el, hozzátéve, hogy ott meglepték őt egy születésnapi vacsorával.