9 apró trükk, amitől vonzóbb leszel a férfiak szemében!
2020-11-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Ahhoz, hogy felkeltsd egy férfi figyelmét és vonzónak találjon, nem kell nagy dolgokat tenned. Míg egyesek pusztán a megjelenésükkel is képesek ezt elérni, addig létezik számtalan más módja is annak, hogy elnyerd a kiszemelted tetszését.

Természetesen a most következő tippek nem jelentik azt, hogy teljesen meg kell változnod. Épp ellenkezőleg, mindig maradj hű önmagadhoz. De sokat segíthet, ha tudod, hogyan használd jól az adottságaidat annak érdekében, hogy elérd a célod.

Az alábbi 9 trükkel biztosan nem lősz mellé, mert a pasik imádni fogják.

1. Húzd ki magad!

Sokunknak rossz a testtartása, különösen az egész napos ülőmunka miatt. De mielőtt elmennél az első randira, nem árt, ha kicsit gyakorlod, hogyan húzd ki magad. Nem számít, hogy milyen magas vagy, csak az a fontos, hogy minden mozdulatod magabiztos legyen, és kiegyensúlyozott.

2. Ismerd a saját hangod!

A hangod az egyik olyan jellemződ, amelyet elsők között fog észrevenni a partnered. Főleg akkor, ha már az étterem ajtajából hallani fogja, amint hangosan vihácolva beszélgetsz egy barátnőddel. Hidd el, sokkal jobb benyomást fog benne kelteni, ha nem akarsz hangerővel dominálni a beszélgetés során, és kicsit visszább fogod magad. Nem mindegy hogyan beszélsz, és emellett az is fontos, hogy jó hallgatóság legyél.

3. Kérdezz!

Nem igaz, hogy csak a nők szeretnek pletykálni, és mesélni a saját életük ügyes-bajos dolgairól. A férfiakra pont ugyanannyira szívesen teszik ezt. Biztos lehetsz benne, hogy örülni fog neki, ha az első randitokon sokat kérdezel, és láthatóan tényleg érdekelnek a válaszai. Érdeklődj a kedvenc sportjáról, filmjéről vagy a hobbijáról. Természetesen az az ideális, ha egyensúlyban van köztetek a párbeszéd, de nem baj, ha az elején kicsit őt helyezed előtérbe.

Ezt is olvasd el! - Hogyan tűnj ki a tömegből? – társkeresés 40 fölött!

4. Értsd a vicceit!

A pasik szeretnek élcelődni a hölgy partnerük tudatlansága, vagy esetlensége fölött, főleg, ha valamilyen férfias sportról, vagy hobbiról esik szó. De ezen nem szabad megsértődnöd, inkább vedd a lapot, nevess vele együtt, aztán vágj vissza egy csajos témával. A partnered értékelni fogja!

5. Nézz a szemébe!

Ha valaki mélyen a szemedbe néz, akkor biztos lehetsz benne, hogy érdeklődik irántad. Ha a partnered épp Neked mesél, Te pedig tartod a szemkontaktust, akkor tudni fogja, hogy figyelsz rá. Ellenkező esetben azt fogja érezni, hogy unalmasnak találod, és ez visszatetszést kelt benne.

6. Finoman érintsd meg!

Persze nem árt a határokat betartani, de ha összeér a kezetek, vagy észrevétlenül megsimítod a vállát, akkor érezni fogja, hogy nem bánnád, ha közelebbi viszonyba kerülnétek. Ez egy jó teszt is lehet, mert ha ő viszont elhúzódik, vagy idegesen reagál egy ilyen gesztusra, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem érdekled.

7. Legyél talpraesett!

Szép gesztus, ha meghív egy italra, de napjainkban egyre elfogadottabb, ha a nő kezdeményez. Sőt! A férfiak számára kifejezetten vonzó, ha egy nő határozott, és megteszi az első lépést. Ezzel ugyanis zöld utat engedsz neki, hogy közeledni merjen hozzád.

8. Ismerd a határaidat!

Ha tisztában vagy vele, hogy meddig mehetsz el a randi folyamán (például mennyit ihatsz, vagy mit engedsz meg számára), azzal bizonyítod a felnőtt mivoltodat. A férfiak kedvelik azokat a nőket, akik tudnak vigyázni magukra, és nem játszadoznak mások érzéseivel felelőtlenül.

9. Csak pozitívan!

Történjen bármi, nézd az élet napos oldalát! Nem csupán azért, hogy Te jobban érezd magad a bőrödben, hanem azért is, mert senkit nem vonz egy depresszióba süllyedt ember. Ráadásul a pozitív kisugárzásod abban is megerősíti majd a partnered, hogy hozzád bármikor fordulhat némi lelki támaszért.

A fenti trükkök nemcsak abban segítenek majd, hogy vonzó nőnek érezd magad, de az egész lényed megnyerőbb lesz mások számára. Az optimizmus és magabiztosság két olyan fegyver, amely bárkit kiemel a tömegből, ráadásul csak némi gyakorlás kell, és Neked is menni fog.