Hogyan tűnj ki a tömegből – társkeresés 40 fölött
2020-10-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Fiatalabb korban legtöbbünk úgy gondolja, hogy a negyedik X-en túl már nem kell társkereséssel bajlódnia, hiszen mellette lesz élete szerelme, akivel együtt küzdenek majd a céljaikért.

A valóság persze nem mindig fekete és fehér, a nagy tervek nem mindig úgy sülnek el, ahogy szeretnék, és sajnos az Igaziba sem botlunk bele mindig elsőre.

Pontosan ezért lehet az, hogy nagyon sok 40-es találja magát abban a helyzetben, hogy ismerkednie, és randiznia kell, talán hosszú évek után, újra.

Napjainkban az online társkereső oldalak remek lehetőséget biztosítanak ehhez, és az elején még a komfortzónádból sem kell kilépned, hiszen levelezni otthonról is lehet. Elsőre talán ijesztő lehet, hogy milyen sokan próbálnak párra lelni egy-egy ilyen oldalon, és persze közöttük mindig lesznek nálad fiatalabbak, szebbek vagy látszólag vonzóbbak, mégsem kell ettől félned. Ha megfogadod az alábbi tanácsokat, akkor ugyanis könnyedén kitűnhetsz a tömegből!

Mutasd meg a magabiztosságod!

Az évek talán nem tettek kevésbé izgulós típussá, mégis biztosan jobban érzed magad a bőrödben, mint 10-20 évvel korábban. Már tudatában vagy annak, hogy mire vágysz, és mire nem, legyen szó munkáról, utazásról, vagy akár a szerelemről. Valószínűleg van egy jó állásod, amiben már bizonyítottál, és ettől még inkább magabiztosabb lehetsz.

Az önbizalom pedig vonzóvá tesz. Nincs okod leírni magad, csak azért, mert már nem vagy 20 éves. Nyugodtan mesélj a szenvedélyeidről, a hobbidról, vagy az utazási élményeidről. Bármiről, amit fontosnak tartasz az életedben. És persze ne felejtsd el ezeket beleírni az online bemutatkozásodba sem.

Ezt is olvasd el! - 12+1 tanács párkereséshez 40 feletti hölgyeknek

Fogadd el a saját tökéletlenségedet!

Ki mondta, hogy egy 40-es nő nem lehet vonzó? Ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, és olyannak, amilyen vagy, akkor a kisugárzásod is megváltozik. Figyelj oda az életmódodra, mozogj rendszeresen, ápold a tested és a lelked.

Ne félj fotókat feltölteni a profilodhoz, hiszen nincs mit takargatnod.

Határozd meg a céljaidat!

40 évesen valószínűleg sokkal inkább a családodra és a karrieredre koncentrálsz, mint bármi másra. Egyensúlyozol a különböző szerepek és feladatok között, mindenkinek szeretnél megfelelni. Nem árt ugyanakkor megfogalmaznod, hogy mit is akarsz az életedtől. Hagyj elég időt magadra. Bármi is az, amiért odavagy (futás, festészet vagy főzés), az mind hozzád tartozik. Ha pedig egy nőről süt a szenvedély, az mágnesként vonzza a férfiak figyelmét.

Ha folyamatosan törekszel a fejlődésre, már attól is több leszel az átlagnál. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy hobbi-, vagy sportklubban szabad ismerkedni is.

A randizást vedd könnyedén!

Tekints rá úgy, mintha szórakozni mennél a barátaiddal. Ne süllyedj letargiába, ne viseld teherként az ismerkedést, mert azzal csak a negatív energiákat erősíted fel magad körül. Inkább maradj optimista, és jókedélyű, egyszerűen érezd jól magad. Akkor sem történik semmi, ha egy jelölttel nem illetek össze. Attól még nem dől össze a világ, de a Te életed sem.

A negyedik X felett randizni más, mint húszévesen, de semmivel sem rosszabb. Fogadd el önmagadat és maradj nyitott. Meg van benned minden, amivel elérheted a legjobbat, mert Te is megérdemled!