Szerelem volt első látásra
2016-06-15  /  Szerző:   /   Szerelem A következő cikkben Bea és Ákos sorsszerű találkozásával ismerkedhettek meg, amit a Randivonal segítségével hoztak össze!

sikertörténet

A mi történetünkben sok-sok véletlen játszott közre, amik mindegyikéért hálás vagyok. Egyedülálló anyaként, egy újszülött babával, és egy rakás csalódással a hátamon nem igazán akartam regisztrálni az oldalra, de a családom addig erősködött, míg be nem adtam a derekam és létre nem hoztam egy profilt.

Mikor bejelentkeztem, megnéztem, milyen a felhozatal, de közben úgy éreztem, még korai lenne ismerkedni. Úgy gondoltam, hogy ha nagyobb lesz a kislányom, talán keresek majd valakit, akivel megoszthatom az életemet, de egyelőre nem állok készen erre.
Több levelet is kaptam, amikre nem is válaszoltam, mert nem éreztem késznek magam az ismerkedésre.
Körülbelül fél évvel a regisztrációm után kaptam egy levelet Ákostól. Megnéztem a profilját és nagyon ismerős volt. Volt egy olyan érzésem, mintha találkoztam volna már vele korábban, és mivel valami miatt közel éreztem őt magamhoz, válaszoltam neki.

A levelezést hamar személyes találkozás követte. Már az első randin annyira egymásra tudtunk hangolódni, mint addig soha egy férfival sem. Sok mindent elmeséltünk egymásnak a múltunkról, az életünkről és olyan volt, mintha ugyanazokat éltük volna át mindketten.

Néhány randival később Ákos bevallotta, hogy részéről ez szerelem volt első látásra. Akkor, sok csalódás után ezt nem tudtam elhinni neki, most, három hónappal később viszont már elhiszem, és én is nagyon szeretem őt.

sikertörténet

Ákos teljesen elfogadta a kislányomat – ez a szimpátia kölcsönös volt, mert a kicsim fél az idegenektől, de Ákost egyből elfogadta – és ma már egy családként élünk.
Bár rövid ideje vagyunk együtt, már szóba jött köztünk az esküvő is, úgyhogy hamarosan végre kimondhatom az igent annak az embernek, akit mindenkinél jobban szeretek.

Bea & Ákos