Köszönjük, hogy egymásra találhattunk!
2016-06-06  /  Szerző:   /   Szerelem Józsi és Ági a Randivonalon keresztül ismerkedtem meg egymással, és azóta élik boldogan életüket egymás mellett.

sikertörténet

2013. március 15-én regisztráltam a Randivonalra és már három nap múlva megtetszett Ági, akivel felvettem a kapcsolatot, majd következett a személyes találkozás.

A nagy távolság ellenére is csodálatosan alakultak köztünk a dolgok, az életünkben nagyon sok hasonlóság van, így igazán megértettük egymást már az első alkalommal. Az érdeklődési körünk is megegyezik, mentalitásunk is azonos. Március óta rendszeresen találkozgatunk, sőt heteket töltünk egymásnál.

Mivel a hobbink is azonos, így a szabadidőnk minden percét együtt tudjuk tölteni. Sok időt töltünk vízpartokon, hisz mindketten imádunk horgászni.

sikertörténet

Én inkább az Alföldhöz vonzódom, Ágit pedig a hegyvidékek, a magasság csábítja, ezért újabb és újabb tájakat járunk be együtt, hogy megismerkedjünk a másikhoz közel álló dolgokkal.

Minden téren megértjük egymást és boldogok vagyunk. Hogy mit hoz az élet számunkra, az még a jövő zenéje, de most csak az számít, hogy itt vagyunk egymásnak és szeretjük egymást.

Köszönjük, hogy egymásra találhattunk!

Józsi&Ági