Tudtam, hogy fontos része lesz az életemnek!
2016-06-20  /  Szerző:   /   Szerelem A következő cikkben Erika & András sikertörténetével ismerkedhettek meg, amit a randivonal.hu oldalnak köszönhetnek!
sikertörténet

Nem nagyon hittem, hogy egy társkereső oldalon megtalálhatom a társamat, a barátomat, a szerelmemet. Kételkedve, de kíváncsian vetettem bele magam ebbe az utazásba, ami 2013. decemberében kezdődött.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a regisztrációm után több hónapon keresztül nem látogattam meg az oldalt, mert úgy éreztem nincs semmi értelme, majd történt egy váratlan dolog az életemben, ami arra késztetett, hogy ismét belépjek az oldalra.

Kis idő elteltével ráakadtam egy igen kedves mosolyú férfira, akinek csupán a bemutatkozása és egyetlen fotója árulkodott kilétéről. Gondoltam írok neki, most életemben először, egy vadidegen férfinak, akiről azt sem tudtam kicsoda.
Egy egyszerű mondat: Szia, cuki a mosolyod!

erika-es-andras

Nem vártam epekedve a választ, de reméltem, hogy kapok egy pozitív visszajelzést, amely kis idő múlva meg is érkezett. Pár mondatot váltottunk és gyors tempóra kapcsoltunk. Megbeszéltük, hogy személyesen találkozunk, mert tudni szerettük volna, hogy a vonzalom kialakul-e kettőnk között. Úgy vártam ezt a napot, mint egy 16 éves kislány az első randi előtt, hisz 38 évesen (3 gyermek anyukájaként) sok mindenen túl már nem hittem a csodákban.
Ahogy megláttam tudtam, hogy fontos része lesz az életemnek! Gyönyörű napot töltöttünk el együtt, sétáltunk, beszélgettünk és nagyon sokat nevettünk együtt. Azóta ismerkedünk és próbáljuk összeegyeztetni kis családunkat, hogy mindenkinek jó legyen!

Bízom benne, hogy az előttünk álló jövő szép és harmóniában gazdag lesz, mert mi teszünk érte! Egy percre sem bántam meg, hogy regisztráltam, hiszen bárhogyan is alakul az életünk, egy barátot már biztosan szereztem! Köszönöm!