Szabó Ádám ismét szerelmes
2021-06-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár elmondása szerint élvezte az egyedüllétet, úgy néz ki, Szabó Ádámot ismét eltalálta Ámor nyila.

A fiatal zenész épp belföldön, Sümegen pihen, ám mint az kiderült, ezt nem egyedül teszi. Ádám 24 órán át látható Instagram-történetében ugyanis feltűnt egy dekoratív, barna hajú lány is, akivel épp egy-egy pohár fehérbort iszogatnak, egy fotóval később pedig már szerelmes csókot is váltanak.

"A boldogság engedélyezett mindenkinek" – írta a romantikus képekhez Ádám, aki csak mostanra tudta kiheverni Tóth Andi énekesnővel való viharos szakítását.

Az X-Faktor-győztes énekesnő és harmonikás kedvesének kapcsolata még 2018 tavaszán kezdődött, ám a szerelemhajó megfeneklett, a pár végül a szakítás mellett döntött.

A legnehezebb viszont csak ezután jött: Ádám és Andi egymás ellen versenyeztek a Sztárban sztár műsorában, amely nem sokkal a szétválásuk után kezdődött. A köztük lévő feszültség pedig rányomta a bélyegét a műsorra. Az első adás óta a színfalak mögött és a kamerák előtt is kerülték egymást, amennyire csak lehetett, még egymás mellé sem voltak hajlandóak ülni. Az igazi dráma pedig a műsor lezártáig váratott magára, ugyanis a legvégén már csak a két énekes maradt a színpadon, ahol aztán Ádámot hirdették ki győztesként.

Forrás: Blikk