Az elmúlt időszak megviselte Kulcsár Edina és Csuti házasságát
2021-06-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szinte álomszerűnek tűnhet Kulcsár Edina élete, ám a koronavírus-helyzet a házasságát is megtépázta.

Kulcsár Endina és Szabó András Csuti két gyermeket nevelnek együtt, és ahogy sokan másokra is, rájuk is hatással volt a koronavírus-járvány. A házaspár ugyanis hullámvölgybe került.

Két kicsi gyerek mellett nagyon kevés idejük jutott egymásra, valamint kislányuk érkezése is kialvatlanná és fáradttá tette őket. Ezen kívül a járvány miatt a vállalkozásaik is takaréklángon pislákoltak, ami feszült időszakot idézett elő.

 

– Egy ilyen feszült élethelyzetben megszűntünk nő és férfi lenni egymás számára, anya- és apaszerepbe, valamint üzlettársi kapcsolatba csúsztunk át. Szerencsére még időben felismertük, hogy ez így nem működhet tovább, muszáj újra felfedezni egymást. Ebből a májusi közös élményből táplálkozunk most, ez egy szerelmi házasság, és annak is kell maradnia – vallotta be Edina a Meglepetés magazinnak. 

Ráadásul a régóta tervezett lagzijuk is elmaradt, ám Edina szerint megvárják, míg kislányuk nagyobb lesz, és akkor együtt bulizik majd egy nagyot a család. Hozzátette: hisz a család erejében, illetve az is boldogsággal tölti el, hogy szorosabb lett a kapcsolata az édesapjával és a testvéreivel.

 

Az egykori szépségkirálynő azt is elárulta, hogy egy új kihívás előtt áll, ugyanis szeretné magát kipróbálni színésznőként is, ezért ősztől egy filmes iskola hallgatója lesz.

Forrás: Blikk