Menthetetlen Palik László és Marsi Anikó házassága?
2021-06-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sokan megtörhetetlennek hitték Palik László és Marsi Anikó már tizenöt éve tartó házasságát, nemrégiben azonban robbant a hír, hogy hosszan tartó küzdés után felbontják az esküjüket.

 

A TV2 képernyőjén hajrájához érő Exatlon Hungaryval nemcsak a dominikai kalandok értek véget, hanem Marsi Anikó és Palik László házassága is. A tévések kapcsolatának főbb állomásairól a Hot! magazin készített exkluzív összeállítást, a csütörtökön megjelent lapban pedig Palik László is megszólal.

A műsorvezető nem tagadja, hogy az élet nem mindig volt kegyes hozzájuk, tizenöt éve tartó házasságuk pedig rengeteg hullámvölgyön ment keresztül.

"A mi házasságunknak van egy íve, ettől működik jól. Tizenhat év sok, volt is benne bőven hullámvölgy. Nem mindig voltunk boldogok egymás mellett, és nem mindig volt könnyű, de az sosem volt kérdés, hogy lesz majd megint jobb" – nyilatkozta Palik László korábban a magazinnak, amelyből azt a következtetést lehet levonni, hogy még nem biztos, hogy minden veszve van.

A család egyik jó ismerőse azonban nemrég megerősítette, hogy Anikó már mindenképp válni szeretne.

Mint ismert, Marsi Anikó 7 év után, 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszonyaként, azt megelőzően a család először Kaliforniában, majd Ausztráliában, végül éveken át Mallorcán élt. Anikó híradósként néhány hónapig ingázott Budapest és Spanyolország között, hiszen Palik a gyerekek iskolai kötelezettségei miatt egy darabig még Mallorcán maradt. Akkoriban úgy tűnt, minden rendben van a házasságukkal, ám mint kiderült, már akkor is voltak hullámvölgyeik.

Palik 2018-ban a TV2 egyik legnépszerűbb műsorának, az Exatlon Hungarynek a műsorvezetője lett, így a már a harmadik évadát töltő műsor csapatával együtt hónapokat tölt minden évben a Dominikai Köztársaságban. Ugyan igyekeztek áthidalni a több ezer kilométeres távolságot – Anikó minden évadban elutazott a karibi paradicsomba gyerekeikkel –, úgy tűnik, a házaspár végérvényesen elhidegült egymástól, olyannyira, hogy már külön is költöztek.

– Nemrég feltűnt, hogy az egyik lakásba, ami eddig kiadó volt, beköltözött valaki. Aztán megláttam, hogy az új lakó Palik László, aki egyedül tartózkodik az ingatlanban. Sem a felesége, sem a gyermekei nincsenek vele – nyilatkozta korábban a Blikknek egy neve elhallgatását kérő olvasó.

Az elmúlt napokban azonban megszólalt a család egyik közeli ismerőse is, aki a Hot! magazinnak elárulta, féltik Anikót, mivel mentálisan nincs rendben.

"Féltjük őt, mert mentálisan nincs rendben, sok volt neki az elmúlt időszak, Laci pedig makacs, ritkán enged az igazából. Bár Anikó mindenképp válni akar, bízom benne, hogy rendeződik a kettejük kapcsolata és sikerül tiszta lappal kezdeni mindent" – nyilatkozta az ismerős, aki hozzátette, biztos benne, hogy egyik napról a másikra nem fogják magukat meggondolni a felek, hiszen a kapcsolatuk sem napok alatt ment tönkre.

Bár minden bizonnyal élete egyik legnehezebb időszakán megy keresztül, Marsi Anikó továbbra is rendületlenül végzi munkáját, múlt hét csütörtök és péntek este is láthattuk a Tények stúdiójában. A műsorvezető méregzöld ruhát viselt, mely jól mutatta formás alakját, az arca azonban sápadt, beesett volt, a mosolya is csak halvány, ami teljesen érthető, hiszen mindennél nehezebb lehet ilyen helyzetben őszintén mosolyogni.

Forrás: Blikk