Sorsszerű volt a találkozásunk
2016-05-06  /  Szerző:   /   Szerelem Az alábbi történetet Valentina küldte, aki a Randivonalon ismerte meg párját. Olvasd el megismerkedésük történetét!

sikertörténet

A mi történetünk nagyon sorsszerűnek mondható. Már az első perctől egyértelmű volt számunkra, hogy egymást keressük…


 A főiskola mellett sok mindennel foglalkoztam, így kevés szabadidőm volt arra, hogy ismerkedjek, ezért úgy gondoltam, talán egy társkereső oldal segíthet abban, hogy egyszerű módon, nagyobb eséllyel találjak hozzám illő társat. 2013. novemberében regisztráltam a Randivonalra, ahol nem kellett sokat várnom arra, hogy összefussak egy olyan pasival, aki megmozgat bennem valamit. Néhány nappal a regisztrációm után érkezett egy levél Balázstól.

"Kedves Valentina!
Nagyon tetszik, amit magadról írtál, szimpatikusnak talállak, szeretnék veled megismerkedni. Ha te is így gondolod, várom válaszod!


Üdvözlettel: Balázs"

Valentina és Balázs

Mivel kölcsönös volt a szimpátia, válaszoltam neki, és a levelet sok másik követte, majd 2014. január elején egy budapesti randevú. Balázs első mondata ez volt: "Te nem is vagy 185 cm!".  Ugyanis annyit jelöltem meg találomra adataim megadása során, amennyit Balázs az elvárt minimum magasságnak megadott. Szóval tényleg a sors volt az, ami összehozott minket. A randevú nagyon jól sikerült, egy szép januári estén pedig megtörtént az első csók is.
Néhány hónap múlva a főiskola befejeztével összeköltöztünk. Éltük közös kis életünket, 2014. augusztusában pedig elutaztunk első közös nyaralásunkra, Horvátországba. Az első este, Balázs felvetette az ötletet, hogy sétáljunk a parton kettesben. A séta közben egyszer csak letérdelt elém a tenger partján egy gyűrűvel és megkérdezte: "Hozzám jössz feleségül?" Természetesen igent mondtam.valentina-es-balazsMiután hazajöttünk, családunknak bejelentettük, hogy összeházasodunk és elkezdtük szervezni az esküvőnket, ami 2015. augusztus elsején volt. Sokat fáradoztunk azon, hogy ez a nap a legjobban sikerüljön. Csodálatos nap volt, amire egész életünkben emlékezni fogunk.
Jelenleg a friss házasok életét éljük, és a nászutunkra készülünk Dominikára.

Köszönjük a Randivonal adta lehetőséget, hogy megismerhettük egymást! Azóta több ismerősünknek is ajánlottuk az oldalt.

Üdvözlettel:

Valentina és Balázs