Szerelem a levegőben
2016-05-09  /  Szerző:   /   Szerelem A következő cikkünkben Helga és István kapcsolatának alakulásával ismerkedhettek meg, akik a Randivonal segítségével találtak egymásra!

sikertörténet

Kedves Társkeresők!

Az én történetem a következő: 2012 novemberében regisztráltam a Randivonalra. Pár napra rá kaptam egy kedves levelet - kicsit habozva bár (merthogy az illető fiatalabb "volt" három évvel mint én), de válaszoltam rá. Aztán egymás után váltottuk a leveleket, és végül megbeszéltünk egy találkozót. Egyáltalán nem voltam ideges, teljesen nyugodtan, de nagyon vártam az első randevút.

Megtörtént az első találkozó, és bevallom, akkor valamiért úgy gondoltam, hogy ebből nem lesz semmi... Ám két nap múlva jött egy sms, hogy gondoltam-e egy következő találkozóra... A második randevú óta elválaszthatatlanok vagyunk. Azóta sok szép dolog történt már velünk, és nagyon egymásba szerettünk. 9,5 hónap után pedig egy háromnapos pihenőn, augusztus 19-én este elővett egy kis ékszeres dobozt és megkérte a kezemet! Nagyon szeretjük egymást! És persze folyamatosan megkapom tőle, hogy "mit is akarhat ez a 31 éves fiú", mert hát eleinte kicsit zavart a korkülönbség engem.
helga-es-istvan

Az oldalt ajánlom másoknak is, és ne riasszon el senkit a távolság vagy az, ha pár évvel fiatalabb az egyik fél. Nem bántam meg, hogy annak idején válaszoltam neki, mert most végre nagyon boldog vagyok és már tervezzük az összeköltözést, a további együttélést és a családot...

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Helga és István